IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »
Nyt on viimeisetkin etiketit pulloista irroiteltu, ja kaikki koodit naputeltu tilille. 1010 koodia tuli kaikkiaan, 6 koodia siis meni hukkaan (tai osassa pulloista oli tavalliset pepsi-etiketit ja osa koodeista oli muka jo käytetty). Aika urakka oli, mut ihan positiivisessa mielessä. Kerrankin tehtiin iltaisin jotain muuta, ku istuttiin tietokoneiden ääressä. Tulee varmaan ikävä tuota etikettien irroittelua :D Mut kaipa sitä tottuu elämään ilmankin ;)

Ps.Maanantai 28.11.2005 01:24

Perjantaina muuten ostettiin sit tuhat pulloa pepsiä. Oli aika kova homma roudaamisessa, mut kerranhan sitä vaan eletään. ;D

Absolutistiksiko?Maanantai 28.11.2005 01:23

Olipa sitten eilen Teemun serkkulikan polttarit. Etukäteen ajattelin, et voipi olla aika kauheaa yrittää pilkkuun asti olla baarissa selvin päin, vaikka muuten polttarit menisikin ihan nappiin. Ja niinhän ne kyl menivätkin! Mut meni baari-osuuskin kyl, yllätys yllätys. Vakaasti vois harkita alkoholin jättämistä pois elämästä ihan pysyvästi. Hullua. Mut näköjään pärjää ilmankin ihan yhtä hyvin, eikä tarttee mistään laskuhumalista kesken baari-illan kärsiä. (Noh, darrra oli kyl aamulla. Miun ei tarvitse kyl muuta tehdä, kun grillata makkaraa nuotion ääressä, ni seuraavana aamuna on paha olo, kun on saanut liikaa savua.)

Polttareiden alkuvaiheessa sattui muuten sillein hauskasti (EI se todellakaan ollut hauskaa!) et jouduttiin ylämäkeen sumppuun pakettiautolla, ku oli mäessä ajanut joku ojaan, ja hinuri oli siinä paikalla. Sit kun näytti et siitä vois jo päästä ohi, niin tokikaan ei meidän "tilataksi" lähtenyt liikkeelle, ja kaikki myö akat jouduttiin työntämään... Noh, kun oli siinä purkauduttu autosta, ni ykskaks hinausauto lähti vyörymään mäkeä alas (ei onneksi meitä päin) ja vyöryi suoraan kohti sitä ojaan ajanutta henkilöautoa! Hinurin kuski oli laittamassa autoonsa lumiketjuja siellä auton takapyörän takana, ja näytti ihan siltä, kun se olisi pompannut sieltä pystyyn, ja yrittänyt pidätellä sitä rekkaa (mut tais olla niin, että kuski vaan työntyi auton mukana hetken). Onneksi kuski kuitenkin heittäytyi pois rekan alta, niin ei itse jäänyt alle. Mut siitä henkilöautosta tuli kyl ihan rusina :(.

Tommi pärjäsi koko lauantain ja sunnuntainkin aina 11.30 asti (jolloin nää tuli minuu hakemaan) tosi hyvin isinsä kanssa, vaikka eivät olekaan paljolti viettäneet aikaa yhdessä. Tosin Tommi mökötti miulle melkein koko sunnuntain, mut kyl se nyt jo antoi miulle iltasuukon ja kaikkea. :D

Jokohan taas ois tärkeimmät tässä.. Ehkä.

Paskaa.Tiistai 22.11.2005 21:16

Ääh, ei vois kauheampaa olla. Kokeilkaapa itte olla raskaana paikassa, jossa haisee ihan koko ajan paskalle. Olikin sit ukko sohassu eilen kultasuoneen, ja nyt sieltä kai sit vuotaa jotain paskavettä pihalle. Ukko-kulta kyllä väitti sit kiven kovaa sadevedeks, mut ei voi haista sadevesi näin pahalle.. Kuinkakohan kauan tätäkin hupia jatkuu. Oksennus meinaa tulla koko ajan. Meenpä siis vessaan taas vaihteeksi.

Kirjottais tännekin jotain.Maanantai 21.11.2005 19:26

Huuh, olipa makoisat päiväunet. Kyl tää kotiäitinä olo on vaan rankkaa puuhaa, vaik ei olekkaan ku yksi lapsi. Tosin taitaa minuu verottaa tuo toinenkin pikkuinen, joka tuol massussa köllii. Jouluaskareitakin pitäis varmaan kohta alkaa tekemään oikein urakalla, mut rouva vaan istuu netissä. No, mikäpä siinä, kun saa edes jotain näkyvää aikasiksi. Jos tää nyt yhtään missään näkyy.. Kuitenkin tuhoutuu koko doku ;D Ai niin, täällä muuten haisee paska ihan sikana. Ihmettelin aluks et mikä on, mut näköjään täs läppärin vieres oli keltaiset sivut auki kohdalta "lokahuoltoa".Eli paskamies on siis meillä vieraillut mitä luultavammin. ;P Mut nyt jotain muuta.
- Vanhemmat »