IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Ote Dizzyn päiväkirjastaMaanantai 09.07.2007 04:43

8.7.2007
Rokpopjeah!

Tavastian keikka takana ja nyt suunta eteenpäin. Oli mahtia kuulla, että meidät pyydettiin uudelleen soittamaan Kuopion Henry’s Pubiin, olivat tykänneet ilmeisesti aika kovin. Ja sehän lämmittää artistin paatunutta sydäntä joka tilanteessa. Eli uusi veto Savon mailla perjantaina 17.8. Äskettäin vasta tajusin, että seuraavana päivänä odottaa keikka Imatran Rock to the Riverissa (www.rocktotheriver.com). Mutta älkää peljätkö vaikka lavalta lipsahteleisi pari sanaa savvoo. Se menee kyllä ohi.

Ajattelin väsäillä nettisivuille FAQ:n eli usein kysytyt kysymykset. Kaksi ensimmäistä on jo valmiina:
- Miten Japani liittyy Dizzyyn?
- Kumpaa sukupuolta Jesse edustaa?
Molempiin kysymyksiin löytyy jo vastaus sivuilta kun tarkkaan lukee, mistä huolimatta niitä kysytään viikoittain. Oonkin joskus jäänyt miettimään, milloin viimeeksi joku on kysynyt itse musiikista jotakin.. No, mutta. Sama asia kuin tapaisi uuden ihmisen: ensiksi kiinnittää huomionsa ulkonäköön ja sitten vasta sisältöön. Luonnon kiertokulku. Hirvi syö pään ja kojootti jalat. Tai jotai sinnepäin.

Kuulin tiistaina Anna Abreun uuden sinkun End of Love. Sehän kolahti! Aivan mieletön biisi, vaikken Idolsia juuri seurannutkaan. En omista telkkaria (tv-lupatarkastajalle tiedoksi). Annan biisi rokkaa. Oon ihan fiiliksissä. Pähkinöinä. Banaaneina. Teemu Brunila on kuningas.

Oon myös itse koittanut tässä pikkuhiljaa väsäillä kakkoslevyä kuosiin. Jesse on jo yhden rokkiveisun kyhännyt ja alku näyttää varsin lupaavalta, ellen sanoisi. Sen työnimi on Take It All or Die. Tuli jo himo soittaa keikoilla, mutta ehkä koitetaan säästää syksyyn. Ihan kuin yrittäisi karkkilakkoa. Kerran tammikuussa onnistuin. Lihoin kaksi kiloa. Jätskejä, keksejä, hampurilaisia, leivonnaisia eikä limppareita laskettu.

Mutta nyt on heinäkuu ja kaveri sai työsuhdealennuksella nuo kaikki. Eilen heittelin niitä alas parvekkeelta siinä toivossa, että ulkona huudelleet pikkutytöt eivät enää huutelisi bändimme nimeä. Vai oliko se sittenkin ”isi”?

-Tanja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.