IRC-Galleria

Sävellyspäiväkirjaa osa1Sunnuntai 15.07.2007 07:43

Kello 4:16 varhain sunnuntaiaamuna.

Luojan kiitos elän yksiössä. Biisi-ideoita nimittäin tulvii. Joku heikkohermoisempi solukämppis olisi jo saattanut kahjota lopullisesti.

Sain tänään äänityskaluston kuntoon ja tuossa koittanut opetella Garage Bandin salaisuuksia. Eniten ärsyttää vain se, etten pysy tarkasti taimissa. Joskus heittää 1/64, joskus 1/32, toisinaan jopa 1/16, eieiei... Se hyvä puoli koneelle äänittelyssä on, että motivoi treenaamaan kun ei jaksa siirrellä jokaista nuottia erikseen paikoilleen. :P

No mutta biiseihin.
1) Ensimmäisen nimesin "My Realityksi". Se tuli eilen. Ja tänään. Siinä oiva vinkuveisu, kun ei pääse sisälle "siihen johonkin". Pelkään vaan, että se on jo kopio jostain toisesta olemassa olevasta biisistä. Toivotaan parasta - pelätään pahinta. Mutta tätä pelkään aina.

2) Toinen biisi, kutsumanimeltään "Like Champaigne", joka syntyi keskosena ennen aikojaan toukokuussa, on myös nyt työstön alla. Siinä on potentiaalia, mutten ole varma osaanko tarjota sille sitä, mikä sille itselle olisi parasta. Sovituksista kyse siis taasen.. Huomannette, että puhun biiseistä kuin lapsista. Ja jotain semmoisia ne onkin. Tosin liian monta keskenmenoa... :(

Ja sitten tein ISKELMÄÄ. Työnimeltään "Rakastuu voit kehen vaan" ei siis _ikinä_ ulotu Dizzyn ohjelmistoon, sen voin luvata kautta kiven ja kannon, mitä ikinä vannon sen teen, jos jaksan oottaa huomiseen. Eli siis ääh. Teen siis kappaleita myös muille artisteille. Kunhan loppubändi palajaa Ilosaaresta juhlimasta, pyydän Satua laulamaan vokalistiosuudet uusiksi.

3) Huomenna äänitän alkutekijöihinsä jäänyttä biisiä, jota kutsun nimellä "I Don't Care". Ajattelin lainata siihen jotakuta matalaäänistä räppäriä, kuten Cheekkiä. Ja joku jaksaa vielä puhua siitä, miten musiikkimme on absoluuttista J-rockia.. :D

4) Tulevalle levylle on odotettavissa myös Coldplay -tyyppinen syntikkaballadi, mutta ehkä ylihuomenna. Sen intro ja säkeistö jäi yli edelliseltä levyltä ja olen päättänyt työstää kyseisen viisun loppuun asti.

5) Ja sitten on tietysti Keep It All In, jossa on _meille tärkeän_ Stevenin sanoitukset. Tuo biisi saa kuitenkin jäädä odottamaan vuoroaan, sillä kertsi taisikin olla jo jostain muualta kotoisin. Tätä käy aina. Frustration is building up inside.

Jeahpoprok. Oiskohan se nukkumaan? Syntikalle on matkaa kolme metriä, joten enköhän taas kohta siinä istu. :) Aamulla (lue klo 12 jälkeen) blondaan tukan. Ja sitten taas pinkkiä päälle - pitäisi kirkastua hieman.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.