IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

PURRRR.Lauantai 02.09.2006 12:34

Nojoo, eilen oli varmaan ihan kivaa, en mä tiiä. Olihaa kaupungis paljo porukkaa, muttei oikein ketään sellaisia kivoja, joitten kanssa olisi voinut hengaillakin. Liikuin siis aika paljon Jonnan, Lauran, Elinan, Janican ja Kristan kanssa. Tosin Janica ja Krista tulivat vasta joskus.. öö. joskus. Ja lähtivätkin Summaan (?) jossain vaiheessa, tulivat kuitenkin takaisinkin vielä. Laurakin hengaili joittenkin pikkuystäviensä kanssa ja näin.
Yhdessä vaiheessa tajusin jääneeni yksin, kun Reija ja Terhi menivät jonnekin (ja oli aika ilmeistä etteivät halunneet minua mukaansa), Laura hengaili jossain, Janica ja Krista olivat Summassa, Jonna ja Elina menivät AG:lle ja Katri läksi vessatueksi jollekin.
Tainojoo, yksin ja yksin, piknikpöydällä oli kyllä varsin paljon ihmisiä, muttei ketään sellaista kenenkanssa olisin voinut olla. Joten otin minäkin hatkat ja etsin Jonnan ja Elinan käsiini.

Leikin Jonnan kimallekynällä ihan fiiliksissäni ja sain housuni kimaltamaan. 8)) Saan kuulemma Nobelin rauhanpalkinnon siitä hyvästä.
Yhdessä vaiheessa iltaa sitten angstasinkin, mutta parin viestittelyhetken jälkeen olin taas ihan jippiijee. :DD

Joskus puoli kymmenen aikoihin läksin sitten kotiin ja olin aika happyhappy, kun tajusin ettei mulle oltu annettu kotiintuloaikaa ollenkaan ja ehkä mä olen taas yhtä vapaa menemään ja tulemaan kuin kesälläkin, ennen erästä tiettyä välikohtausta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.