IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Purr.Tiistai 05.09.2006 00:22

ROAAR. Who killed Bambi?
Mun kurkku on kipeempi ku ikinä ja oon tänää juonu kuumaa kaakaoo ainakii 5000 litraa, vaikken ees liiemmin siitä pidä.

Tänään koulupäivänkin sinnittelin kipeänä. Sain kyllä ihanalta enkunopettajaltamme huudot siitä, kun en ollut englannintunnilla. Eikä uskonut, että olin kipeä. Huomenna varmaan saan opolta huudot siitä, etten ollut oponkaan tunnilla. Lol.
Koulukuvauskin oli tänään. Luokkakuvassa Jonna hirnui kuin heikkopäinen ja läppäisi sitten aina räpylänsä suunsa eteen. Otin siis sielunasiakseni tarrata Jowwan käsivarsista kiinni, ettei tämä saisi käsiään pärstänsä eteen kuvassa. Nyt tietenkin saammekin luokkakuvan, missä puristan Jowwan käsiä rystyset valkoisina. :D Pääsin muuten eturiviin istumaan! Tosin se johtuu siitä, kun sanoin siihen haluavani. En ole ikinä ennen istunut luokkakuvassa, hiemanko olen pro. Paitsi ehkä joskus.. viidennellä luokalla? (ps. olin silloin lyhythiuksinen blondi ja mulla oli kokoa XS olevat joujou-housut ja vihreä raita keskellä päätä)
Yksittäiskuvakin sujui varmaan ihan huonosti. Mulla oli taas joku heikkopäinen toispuoleinen virnistys siinä ihan varmasti. Ja kaulakorubassonikin oli selkäpuoli kuvaan päin! Ärrärr.
Kaverikuvakin varmasti epäonnistui. Meitä oli ehkä vähän liikaa ihmisiä tunkemassa siihen, joten olimme kuin sillit säilykepurkissa ja ilmeeni oli taas kerran vallan mainio.

MIKSEI MEIL OO BURANAA?
Ei ollut lauantainakaan, kun mahani oli kipeä. Lähestulkoon konttasin keittiöön ja kysyin vetistelevin silmin äitiltä, onko meillä buranaa. Tämä vain kylmän vahingoniloisesti: "Ai onks krapula vai?" Teki mieli heittää sitä paistinpannulla turpaan.
Löysin kuitenkin kaapista kuussatasta buranaa lähes täyden 'levyllisen'. Jätin ne tietenkin tyhmästi mikron päälle, ja kun tänään olisin mennyt hakemaan buranaa tähän tajuttomaan päänsärkyyn & kurkkukipuun, huomaan, että joku helvetin idiootti on popsinut MUN särkylääkkeet. Hiemanko sappeni kiehui.
(Tästä tuli elävästi mieleen, kun Petäjärannan kesäleirillä vuonna keppi ja kivi Hessu selitti jotain, kuinka soudan musta sappi kiehuen soutuvenettä :DDDDDDD)

Ps. mun hirvivillasukat on jotain seksikkäintä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.