IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 19.09.2006 19:45

"Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä. :>"

1. Puren! 8) siis todellakin, tykkään ihan hirvittävästi hampaitten upottamisesta jonkun muun lihaan. Naminami.

2. Pidän jotain ihan ihmeääntä aina. "Äyyäyyauauuaäyyy" -tyyppistä ulvontaa aina joskus. En aina edes tajua pitäväni ääntä, ennenkuin joku mulkaisee minua murhaavasti.

3. Mm. Heilutan jalkojani aika usein. En voi istua, jos jalkani ei heilu puolelta toiselle. En tosin heiluta ketaroitani jos mua vituttaa tms.

4. Mietin tosi usein jotain tosi kieroja ja yksityiskohtaisia keinoja murhata joku. Yleensä suunnittelen pääsyn tämän ihmisen taloon huomaamatta, suunnittelen paon, itse murhan, murhavälineet ja aivan kaiken todella yksityiskohtaisesti. Mietin myös, miten murhani toteutan, sanonko mitään ennen tappavaa iskua ja jätänkö jotain viestejä ruumiin luo.

5. Hieman samallalailla kuin edellisen, mietin myös omaa itsemurhaani tosi tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Suunnitelmissa on mm. ollut puukottaa itseni siskoni sänkyyn tai kaappiin tai jotain. ::D en siis ole aikeissakaan toteuttaa itsemurhaa, ei hätää Salla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.