IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 09.03.2007 21:18

Miks mua ärsyttää lukee galtsublogeist sellast: "Dhyyh joo kho mä menin sinne shen kansh niinko sillei :::DDD"

Luin just yhen juipin tekemää kyselyä, niin meni kyllä hermot kun kaikki vastaukset oli tollasel mielettömän ärsyttäväl kielel kirjotettui. Yhyy en voi elää.

Toinen juttu mikä mua riepoo, on se, ko jollaa tyypil on sata samanlaista kuvaa. Eri päivinä otettuja, mutta ilme ja kuvakulma on ihan samat.

Ja sit ne, mistä näkee että ne on ite itestään otettuja niin, että pidetään kameraa tassussa ja näkyy ojennettu käsivarsi jotenkin. Pls käyttäkää itselaukaisinta dorkat.

Ja sit mua ärsyttää ööö. Tosi huonolaatuset kuvat. HP Photosmart -laatuiset siis. o/

Ja sit mua ärsyttää tissiherutuskuvat. Ja sellaset, mis hengataa huulet törröllään ällöttävästi.

Ja kuvat, missä oma naama on sensuroitu. Eikö voi ottaa itestään hyviä kuvia, niin ei tarviis sensuroida? Tajuun jonku kimppakuvan naaman sensuroinnin ehkä, vaik se rumalt näyttääki. Mut jos kuvas on vaan se yks tyyppi, ja on sit oman naamansa sensuroinu argh.

Ainiin ja sit nää huomioilla-kuvan-omistukset ja yhteiskuvien kuvatekstit. "Tiitulle, oot kultaa, susta en ikinä päästä irti <3", "Mä ja Mirva. Susta tahon pitää kiinni muru <3", "Mä, Elviira ja Sirkku. Te ootte syy miks elän. Ilman teit mä en olis täs nyt. Helmityttöjä<3"

Ja sit ku joillaa kaikki kuvat on jotain 300-400px kokoluokkaa. Niitä on tyhmä kattoa.

AALLOILLA SIIS! SARDIINIT ALKAA TANSSIA SALSAA, NAUTIN JO NIIN!
SIMPUKAT JAMMAA, EI MUISTA MAMMAA! ETANA TÄÄLLÄ HYVÄLLÄ PÄÄLLÄ! KAIKKI NE SOITTAA, UUTTAKIN KOITTAA, JOKAINEN NÄKKI, SELVÄ KUIN PLÄKKI, RIEMUITSEE TÄÄLLÄ, VILLILLÄ PÄÄLLÄ!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.