IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.05.2007 20:54

Olimme tänään koko 9F;n voimin kaupungilla. Wohoo. Paitsi tietenkin Kaitsu ja Naran, jotka eivät oikein osanneet päättää tulevatko vai eivätkö. Eivät sitten tulleet, tietenkään. Satoi vähän ja Soikkeli antoi meille megatyperän tehtävän ja hävetti. Meille annettiin Haminan kartat (...) ja paperi missä oli kuvia joistakin yksityiskohdista. Meidän piti etsiä ne yksityiskohdat Pikkuympyränkadulta ja merkitä ne karttaan. Oli ihan turistiolo, onneksi ei tullut ketään tuttua vastaan.
Kun kaikki kohteet oli löydetty (sade vain jatkui) halukkaat saivat mennä Soikkelille pullakahveille. Me Heidin kanssa olimme reippaita ja menimme. Ja niin menivät lähes kaikki muutkin, paitsi Janica, Laura, Krista ja Sami.
Luulin että Soiron kämppä olisi täynnä jotain antiikkia ja kuvia entisistä presidenteistä tms, mutta voi että, se olikin niin moderni että ihan kauhistutti. Muutama taulu-TV, tietokone, tosi modernin näköisiä lamppuja, lasisermejä tms. Joimme kokista ja söimme pullaa ja sipsiä ja oli ihan kivaa. Keskusteltiin kaikesta ja lähes kaikki vakuuttivat itkevänsä kevätjuhlassa. Huhhuh.
Kun lähdettiin Soirolta, satoikin jo reippaasti enemmän. Ja allekirjoittanut oli mopolla.
Hengailimme sitten Pehkon, Jonnan ja Samin kanssa. Hesessä keskustelimme Soiron vessatottumuksista. Jonnaa oli kusettanut mutta se ei ollu uskaltanut käydä kusella Soirolla, koska kuvitteli mielessään Soikkelin istumassa ilman housuja pöntöllä.. Karmeaa.

En edes kastunut kun ajoin himaan! Onnitelkaa mua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.