IRC-Galleria

PullopostiaLauantai 28.01.2006 19:18

Huomenna on vaalit, loppuu viimein tämä ruotiminen kannatusluvuista ja siitä mikä ehdokkaiden äänenpainotus ratkaisee vaalit. Toki, tärkeä asia, mutta näin ennakkoäänestäneenä vaan ei kiinnosta väittelyt joissa molemmat sanovat samat asiat hiukan eri muodossa. Tietenkin väittelyitä tarvitaan, sillä eiväthän kaikki tunne ehdokkaiden ajatuksia ennakkoon ja täytyyhän sitä asioista puhua, mutta tämä on aivan liikaa amerikanmallin showta, viihdeohjelmineen kaikkineen. Vielä kaksitoista vuotta sitten tämä ei olisi ollut mahdollista, silloin presidentin vaalit olivat vielä arvokkaat. Toisaalta tavallaan on hyväkin että presidentti on nykyisin enemmän yksi meistä, eikä mikään pyhä olento.

Tänään oli nimipäivät joita en olisi halunnut juurikaan juhlia.

Eilen listasin asioita, ystäväni pyynnöstä ja huomasin miten vaikeaa asioita onkaan listata. Jotenkin elämässä pitää lempiasioitaan niin itsestäänselvyytenä että kun lopulta niistä täytyisi kertoa, menee hetkeksi hiljaiseksi ja joutuu ihan pohtimaan. Oikeastaanhan sitä pitäisi useimminkin listata asioita, huomatakseen mistä milloinkin pitää. Voisi ottaa tavaksi tehdä vaikka näin päiväkirjamerkintöihin niitä.

Keksin kuukausi tai kaksi sitten idean pullopostista. Ensi kesänä aion ystävieni vierailuiden yhteydessä kirjoittaa heidän kanssaan viestin, jonka lähetämme seilaamaan vesille ja ehkä liitämme yhteyteen sähköpostiosoitteeni. Jännittävä ajatus että joku löytäisi viestimme, ilostuisi löydöstään ja jopa vastaisi siihen. Toki se voi eksyä jonnekin järvessä ja jäädä löytymättä, eikä löytäjäkään ehkä vastaa, mutta ei se mitään. Elämässä on hauska toteuttaa ideoita, ns. seikkailla turvallisesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.