IRC-Galleria

Eilen olisin saanut asunnon, mutta eihän minulla niin suureen kaksioon riittänyt tulot. Olisin ehkä juuri kyennyt maksamaan vuokran asumistuella, mutta sitten olisinkin saanut syödä koko tulevaisuuteni puuroa ja pukeutua nappiverkkareihin ja opetella kutomaan villahousuja. :D Ei sillä, tiedän että maailmassa kaikilla ei ole edes kattoa päänpäällä. Olen länsimaiden hypnotisoitu kuluttaja. Tulikin ihan mieleen että voisi viihdyttää itseään fight clubilla, kirjallisessa muodossa, se kun pureutuu niin hauskalla, mutta inhorealistisella asenteella globalisoituneen rikkaan maailman perverssiyteen. Mietin tuota kun vierailin kai ensimmäistä kertaa elämässäni autoliikkeessä. Aivan uusi maailma minulle, vaikkei se eronnutkaan käsityksestäni.

Eilen olin myöskin hyvin luovalla tuulella. Sain aikaan lyijykynätyön ja kirjoitin runon. Ja omaksi yllätyksekseni sain sen saatekirjeen valmiiksi. Nyt vaan kouri ja paperinippu postiin ja toivomaan parasta. Mutta kuka potkisi takalistooni, jotta saisin uusimman teokseni etenemään. Samperi sentään, olen työstänyt sitä kohta kaksi vuotta! No ainahan voin vedota perfektionismiin, ja siihen että kun tekee hitaasti ja huolellisesti, välistä jää ehkä jopa pari uudelleenkirjoitus vaihetta.

This season, I´we been mostly eaten junkfood!
Tosiaan, olen lähes huomaamattani syönyt kolme roskaruoka-ateriaa peräkkäin. Ensin ranskalaisia lisukkeilla, sitten pizzaa ja tänään hampurilaisen kun se tarjottiin. Täytyy kyllä satsata nyt terveelliseen elämään taas, muutenhan tytöt eivät näe minua rantaleijonana, unelmiensa adoniksena. ;D Tähän onkin hyvä lopettaa kun lukijat ovat jo pyörtyneet noiden seksuaalienergiaa pursuavien mielikuvien voimasta. (In my dreams, in my dreams...) :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.