IRC-Galleria

Tam-tam

Tam-tam

I don't feel any shame I won't apologize

Blogimerkintä

« Uudempi -

hhhhhho ndkiodxfbh izjkhp gg zxSunnuntai 31.07.2011 07:06

Joo.

Jälkifiilistelen täs puntala-rockia 2011

EI SAATAN OLI TYKKIKAMAA!! oon vieläkin niin täynnä energiaa et voisin räjähtää!

En voi sanoin kuvailla kuin hienoa on saapua keskelle aluetta jonka täyttävät vastavirtaan uivat anarkistiyksilöt, tai ainakin sellaisten tavoin käyttäytyvät henkilöt =D
Se on kuin menisi kotiin. Tiedätkös, olen ehtinyt tottua siihen kun kävelee kaduilla ja normaalit ihmiset tuijottaa kylmästi eivätkä voi hyväksyä meikäläistä vaikka asusteet on melko asialliset enkä osoita mitään uhan merkkejä. Ilmeisesti pasifisti-anarkistit jotka kuluttavat aikansa popsien rehuja ja soitellen punkrokkia ovat vaarallisia. Enigeis, olen oppinut nauttimaan yleisestä painostuksesta ja "sinä et kuulu änne, olet vääränlainen, huono ihminen" -kohtelusta.
Puntala on eri juttu. Ihmiset on ystävällisiä ja iloisia (ja kännissä) ja itsekin niitä valopilkkuja nykyajan harmaassa ympäristössä.
Kelle tahansa saattoi jutella hetken verran ja ylipäänsä oleminen ja tekeminen oli vapaata. Maailma tuntui heti synkemmältä kun päästiin lähtemään festareilta...
Päivä meinasi mennä pilalle hukattuani puhelimen moshpitissä. Ihmeen materialistinen freudilainen kumpusi sisältäni ja sinkoili minussa aiheuttaen (yök) aggressiota. Tarkasteltuani asiaa pidemmälti olisin huomannut asioiden todellisen laidan.
Päiväni vain kirkastui kun eräs henkilö löysi kyseisen turhakkeen ja palautti minulle. Väki ei ole lainkuuliaista, mutta sehän on yksi päätekijöistä, joiden summana väki on rehellistä! Kiitos!
Moshpit oli yksiä kohokohtia. Lavalla en pysty olemaan paikallani ja soittamaan ja sama koskee yleisössä notkuessa. Hyvä pitti, joskin jäi vähän pieneksi aika-ajoin.
Lävärin keikka oli helvetin upea
I became familiar with seitan. Sano se ääneen, kuulostaa, noh, pirulliselta. Perkele. (Asiaan tutustumattomille, seitan on vegaaninen, erittäin herkullinen ja hyvä lihankorvike). I like seitan very much. But satan's just piece of shit, duuude

Kaikki on sanoinkuvaamatonta. Ehdottomasti mun elämän parhaimpia viikonloppuja tähän asti!

Anarkiaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.