IRC-Galleria

kesää odotellessaLauantai 29.03.2008 14:19

Eipä ole tullutkaan kirjoiteltua pitkään aikaan.

Laihdutus/ kunnonkohotus ei ole paljon edistynyt. Kyllä se vaan niin on, et kun tekee ruumiillista työtä ja töitten jälkeen viel kotitöitä, niin ei sitä sen jälkeen jaksa paljon lenkille lähtöä ajatella.

Roskaruoan syöminen on kyl vähentynyt jonkun verran ja oon mie hommannut kävelysauvat ja pienet puntit. Tulee niitä silloin tällöin käytettyä. Huomaa kyl nyt kun tulee kevät ja aurinko paistaa et on kyl paljon energisempi olo ja tekee mielikin lähteä ulkoilemaan.

Me olemme tehneet varauksen koiranpennusta joka kotiutuu meille joskus juhannuksen aikaan, sit onkin pakko mennä lenkille ja touhuta koiran kanssa oli keli tai väsymystaso mikä tahansa. Oon ihan intona, en millään jaksais odottaa kahta kuukautta.

Tällein keväisin iskee aina hirveä into laittaa kotiakin parempaan kuosiin. Verhoja pitäisi ainakin uusia, ei vaan meinaa ainakaan postimyynneistä löytyä kovin mieluisia malleja.
Parvekettakin pitäisi suunnitella, minkäköhänlaisia horsmia sinne tänä vuonna laittaisi ja joku pöytäkin sinne pitäisi hommata.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.