IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Jekkujuttuja.Maanantai 28.05.2012 00:42

Ärsyttää piilomainonta. Tai tietteks sellainen, että myydään jotain, eikä edes tajua, että sitä myydään. Naiset on sellaisia, että ne lämpenee kehuille ja tykkää sellaisista, joten kallerian kautta leviää sellainen älytön mainostushommeli.

Kirjaudut sisään galleriaan, sitten joku metroseksuaalimies on laittanut sinulle kommenttia joko julkisesti tai privaatisti, kehuen persoonallista ulkonäköäsi ja kauneuttasi. Sitten kysyy, että oletko harkinnut mallin hommia, kun olet niin upea. Siinä sitten nuoremmat tytöt vähän punastelee, että "ai vitsi ihanaa" ja menevät sitten lankaan. Näitä kommentteja metroseksuaalimies laittaa päivässä varmaan sata, oletettavasti aikalailla samoja kaikille. Joskus tätä samaa tekee kans naiset, joilla on edustavia yliphotaroituja kuvia näytillä.

Sitten kun olet onnesi kukkuloilla siitä, että sinua kehutaan kauniiksi ja upeaksi, niin menet klikkailemaan sitä sivustoa, jota tämä kommentoitsija mainosti. Mietit, että hei, nyt saan ilmatteeksi hienoja kuvia, mainetta ja kunniaa jne. Oikeasti koko homman idea on se, että kuvattava MAKSAA näistä kuvista ja kuvaajat tienaa tällä tavalla. Se on siis ihan samanlainen pisnes ja mainos kuin mikä tahansa muukin, jossa ei puhuta hinnasta mitään ja annetaan vaikutelma siitä, että olet kovinkin erityinen.

Ihan tällein tiedoksi kaikille naisihmisille: Jos menet malliksi jonnekin, niin mallille maksetaan. Yleensä tuntipalkka on se vähintään 20e/h, jolla kelpaakin mennä. Jos joku yrittää nyysiä sinulta rahaa valitsemalla sinut malliksi, niin eipä kannata. Mallit on palkattuja työntekijöitä, eri asia sitten, jos itse hakeutuu ottamaan jotain kuvia kuvausstudioon ja haluaa maksaa siitä. Onhan niitä mitä lie lemmikkikuvauksia, hääkuvauksia jne. Mutta on ehkä maailman typerintä, jos ja kun joutuu maksamaan siitä, että joutuu vaivautumaan töihin, oli ne työt sitten kakanlappausta tai mallina olemista.

Phöh moisille, mainostaisivat sitten ihan hinnan kanssa. Tyyliin: "Meillä on studio, jossa otamme kuvia/meillä on siistit kamerat, joilla otamme kuvia ja ajattelin kysyä, että haluaisitko otattaa meillä itsestäsi kuvia? Hintana on x sellaisista kuvista, hintana y toisenlaisista kuvista". NII.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.