IRC-Galleria

TappajaTomaatti

TappajaTomaatti

alias Arikatotoka-Rinkashikika

Käykää allekirjoittamassa!Perjantai 06.11.2009 20:18

http://www.adressit.com/turvatalo



vantaan spr:n nuorten turvatalon toiminnan jatkumisen puolesta

Nuorten turvataloa tarvitaan Vantaalla! Turvatalo tarvitsee taloudellista tukea kaupungilta!

Punaisen Ristin Nuorten turvatalo on toiminut Vantaalla 15 vuotta! Syntymäpäivälahjaksi turvataloa uhkaa lakkauttaminen. Jos Vantaan kaupunki ei myönnä tarvittavaa avustusta turvatalolle vuodeksi 2010, niin kuin kaupunginjohtaja Juhani Paajanen on ehdottanut, niin toiminnan jatkamisen mahdollisuuksia ei juuri ole.

Turvatalo on matalan kynnyksen paikka, josta nuoret ja perheet saavat välitöntä apua ilman jonotusaikoja. Turvatalolle voi mennä ilman ajanvarausta ja lähetettä. Näin nopeaa apua ei näinä päivinä saa mistään muualta!

Turvatalolla voi yöpyä tilapäisesti, mikäli kotona asuminen on mahdotonta. Turvatalolla myös työskennellään koko perheen kanssa. Tämän ansiosta suurin osa nuorista palaa kotiin. Turvatalotyön avulla voidaan myös välttää sijoituksia ja huostaanottoja. Se on kaupungille taloudellisesti kannattavaa, mutta inhimillisesti ajatellen vielä tärkeämpää on pitää perheet yhdessä.
Viidentoista vuoden aikana turvatalolla on elämäänsä remontoinut satoja nuoria. Viime vuonna nuoria oli asiakkaina 160.

Valtuuston budjettikokous pidetään 16.11. Tue turvataloa! Nuoret ovat tuleva sukupolvi sekä yhtäkuin yhteiskunta, joihin täytyy kiinnittää huomiota ajoissa, etenkin syrjäytymisuhan alla olevia nuoria jotka tarvitsevat apua ja tukea. Täten rakennamme terveemmän yhteiskunnan ja tulevaisuuden. Kirjoita nimesi alle jos haluat turvatalon toiminnan jatkuvan.
Kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.