IRC-Galleria

Perjantaina oli kivaa!! Lauantai 27.01.2007 17:53

- saatiin liikas kaks plussaa nopeudesta xD ja sitten olin teenan reetan ja tintin kanssa! sitten mentiin Teenan kaa meille ja tehtiin suklaa kiisselii.. Teena poltti pohjan aika pahasti ja se maistuki silt, mut ei se silleen ollu teenan vika! (maito ja kattila oli väärä ja oisin mäki voinu kattoo sitä keittoo ;))

- Mimmi tuli ja Teena lähti kotiin. Mimmin kaa meni vähä lujaa ja soitettiin Janille xD juteltiin rattosia kunnes se vauva halus nukkumaan..

- Sit myöhemmin lähettii keskel yöt ulos ottaa kuvii! Laitoin läpäl äitin kengät ja otettii pissis kuvii (LÄPÄLLÄ!) Meillä oli hauskaa!!!

- Olttiin alankotiellä ja katoin et sielt tuli joku tyyppi. Katoin ja piti tarkistaa niin huusin et: "JEREE!?" ei tapahtunu mtn mut se ei osannu kävellä niin huomasin : "Mimmi! Toi on känniläinen! Mennää pois!" Mua pelotti iha sikana et se tulis ja raiskais meiät, niin me lähettiin juoksee ja lujaa! Se oli ihan sika pelottavaa! MUTTA HAUSKAA! :D:D

- sitte me jäätiin siihen ulos viel ja mulle tuli mieleen sellanen kauhee juttu: "Mimmi.. Älä ny sit säikähdä mut mieti jos me nyt otettais kuvii kauheesti ja sit ku me huomenna katotaan ne nii sit siel onki se känniläinen jonku puun takana :S " Mimmi säikähti kauheesti ja sit me lopulta mentii sisään!

- kyl me sit lopulta mentiin nukkuukki ja ku mä heräsin niin mä vaan otan kameran ja mennää kattoo ne kuvat koneelta.. Ei ollu känniläistä :D (huhh .. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.