IRC-Galleria

Tartzq^

Tartzq^

ja elämä jatkuu...

hohhoijjaaPerjantai 10.03.2006 02:55

tuli pitkä haaste... perkeleen teme *nauraa* juttelen tässä serkku likan kanssa mesessä.. suunnitellaan kesää, että lähetään yhessa Rovaniemirockiin bilettään (:
muistelin tässä just levin reissua ja naureskelin ku muistin et yks mies tuli juttelemaan mulle Areenalla ku näki mun selän..se oli ihmeissään niinkuin kaikki yleensä ensin. Se sano mua päälliköksi, ja aidoksi ihmiseksi.. hienoksi persoonaksi ja kaikkea.. Mitäs siinä voi ku kattoa hetken suu auki ja kiittä..*nauraa* aika hauska tapaus muutenkin se ihminen.. erittäin mukava, ja oli muutenkin hauska jutella sen kanssa.. meillä meni vähän mielipiteet ristiin keikasta, se sano että oli paskin ikinä kuulema keikka Areenalla, ja mä taas sanoin että se oli yks parhaimmista.. (: sen mielestä äänet oli ollu ihan perseestä, mä taas totesin etten ollut huomannut äänissä mitään vikaa.. daa.. nooh juu...

Mutta tähän päivään..tai eiliseen jos pilkkuja nussitaa ;) Käytii mutsin kaa lenkillä..meni pikkusen kauemmin ku luultiin, puoltoista tuntia vierähti ku tallusteltiin jäällä.. väsyttää nyt ihan pirusti, on pakko mennä kohta kyllä nukkumaan, ku en haluis tikkuja iskee kuiteskaa silmille et ne pysyis auki :D Käytii kattomas yhtä asuntoa tätille, ja se oli aivannnn ihana! jos itelläni ois varaa nii ostaisin sen asunnon samantien.. <3 ah.. jep jep.. mutta nyt kauniita uni ja enkeleitten kuvia (:

Rauhaa ja Rakkautta.. <3

Leevi n' the Leavings - Jouluaattona kännissä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.