IRC-Galleria

Tartzq^

Tartzq^

ja elämä jatkuu...

huomista päivää odottaenTiistai 31.07.2007 23:45

joo-o.. taas duunissa.. voi vemputus sentään.. pitkä vuoro edessä. mutta huomisesta alkaa sit pidennetty vkonloppu! jeeee.. se on ansaittu. khehehe.. pitää jaksaa huomiseen olla täällä valvojana. toivottavasti on joku rakas örrikkä joka hakiis mut täältä ja veis kotio nukkumaan.. tai no ozonen kautta kotio.. kheh.. jos muaväsyttää jo ny, niin mikä väsymys aste on tuossa kolmelta yöllä? arvatkaa vain.. no paska mäihä pakko kestää.. *wirn* ihmetyttää et miten näillä nuorilla on virtaa vetää tätä yötä päivää.. noh..

mitäs tekisin pitkänä viikonloppuna.. hmm.. nukun! ja käydään oulussa.. jeejee! ja.. hmm.. ihanaa arttu lähtee mukaan.. ihanaa ihanaa.. koko day rakkaus pakkauksen kans <3 herttainen raivoisa pikku apina.. hahahahaa :D
sandeki tulloo kohta takas.. ja mää lähen tod.näk reissuun.. vidu! mun pitää kattoa ne lentävät lippuset.. jos tulis halvemmaksi se yks juttu mitä suunnittelin.. kheheh.. joopeli joo..

rauhaa ja rakkautta <3

..kipu kuolee huutamalla,
alastomana lattialla..
Apis- koneesen kadonnut

--Tiistai 31.07.2007 23:38

Väsynyt ihmislapsi
ei muuta voi
kuin kastella ruohoa kyynelillään,
kysellä ruoholta
miksi jano on niin suuren suuri
ja onnen malja
niin pienen pieni

_

Rakkaus on kuuliainen
rakastavaisten pyynnöille,
se istuu rakastavaisten jalkojen juuressa
korva tarkkana,
ruohonkorsi suussa.
Rakastavaisten ei muuta tarvitse
kuin avata suunsa
ja kutsua sitä nimeltä

- Tommy Tabermann

skäbädäää.. hajoo päää!Tiistai 31.07.2007 00:16

vidu sentäs.. auttakee... okei ryhdistäydy!!! kröhömm..
no niiih.. oon duunissa ja meillä on täällä allnighter, ja herra isä näit ihmisii.. oon piiikkasen pihalla.. keltanokka juu.. (: ehkä saatan olla ensi kerralla lomailemassa ;) khehehe.. tai sitten ennn.. lauantaina sitten ouluun.. rökrök.. vois käydä vähän shoppailemassa.. hahahaa.. takapenkkiläisillä on hauskaa.. mää oon kuskiiii... xD hahahaa... joops.. mutta mutta..

rauhaa ja rakkautta <3

..all the small things..

kokkeilkaapas soittaa se game cuben bongo rummuilla.. ERKKA teki sen!!!!

töttöröö.. duunissa on hyvä ollaTiistai 17.07.2007 17:42

rökken röll perkele! heräsin aamulla jälkeen kuus ku piti lähtee kasiksi duuniin.. ja kappas sentään ku sain puoli yhdeksältä sitten tietää että joo meillä alkaakin kympiltä! että terve vaan... huoh.. vähän väsy painaa päälle mutta kyllä sitä kestää.. kesti sitä pentele sen simerockinki väsymyksellä läpi..
nytten on pari päivää tehny mieli juopotella.. mikä vika? hoonk! jaa-a.. hankala sanoa. mutta eeei auta.. jos sitä sitten ens kuussa pääsis doksuileen ku tulee rahaa.. tai no sitäki häätyy säästää että pääsis reissuun.. alkaa vähän koliseen ku täällä on oman aikansa..kotona tai töissä.. alkaa kaipaamaan jo muita maisemia.. :P
kyllä kyllä.. duunia painetaan..niiin varmaan! vidu mä osaa mitn.. x) tyyyyhmä.. khehee
mutta mutta..

Rauhaa ja rakkautta <3

..rakastit niinkuin rikas käyhää,
rakastit niinkuin ylpeä nöyrää,
rakastit niinkuin syntinen pyhää,
rakastit, hyvästi..
Lauri Tähkä & Elonkerjuu- Hyvästi

Ihime sekoiluu Simerock viikolla.. (:
"mihin v*ttuun mun pitäis soittaa ja kysyy oisko niillä vuokra jalkoja viikonlopuksi.." Riikalla ei tahtonu onnistuu mikään ennen simeilyy.
"Pitää sitten odottaa että isä tuo sen puhelimen.."-jaa että puhelin.. just!(mun mielestä Mersu on puhelin..)
"Hei älä vielä lähe ku odota, laitan vetoketjun kii.." mä en tahdo tietä mitä sande teki auton takapenkillä Tivolin parkkipaikalla..
"Eli me ajetaan puhelimella jossa on kaks kytkintä ja vetoketjut..?" JUST! niin se vaan menee.

räyh..Sunnuntai 15.07.2007 01:51

torstai tuli ja meni... hohhoijjaa´.. tuli sitä nähtyy sit bleak, löövexi ja vitun takapihan skidit! perkele ku ne rokkas.. kaikki!! niin ja kyllä mä nakedii hetken aikaa kuulin.. ja ahh.. ne veti mun ja yhden... hmm.. yhen tyypin biisin.. touch.. ;) yks ihminen vain taitaa tietää kenen ralli se on ;) mooooi... hammmtitammm.. nytten tultii annen kans käymään lassilassa saunomassa ja sillai.. suunnitellaan taas asioita etiäppäin ja tälleen.. mut


Rauhaa ja rakkautta <3

Ville Valo & Natalia Avelon- Summerwine

RÖÖKKEEEN RÖÖÖÖL!!!Perjantai 06.07.2007 14:35

Simerooooock!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u-uuu... se alkaa ny! tätä onkin odotettu vuosi,... huuuuh... grrrauuuh... jännittää ihan höpönä o.O khehehee... meisa on kuskin hommissa.. saa nähä kui pitkän ketju kolarin saan aiheutettuu täällä rollossa ku tää on nii v*tun outo kaupunki ajaa.. sorry! oli tarkotus... xD hammm.. gotta go now!

VIISAUS EI ASU MEISSÄ!!
-Apulanta-

joo.. kuännisäSunnuntai 24.06.2007 11:22

kuten huomaa-.. eil olla selvänä.. töttöröööö..
tekee pahaa.. siis asiat.. ja kaks ihimisrtä tietää miski.. ja misrtä.
vittu ja se katse... ja se seukkikna daynä.. ja terrrrve... ei ei ei tpoini"" siis ei toimi!
joo-o-... päissää ku elikaani ja siillee... ääli'.. siis minää... korjaillaa sitte joskus tää... ehkä.. hauskaaa lukea tää joskus... joskus... khehehehee...

rauhaa rakkautrra. <3

..meistä jokainene on opetettu lukemzaan..
-4Ruusua-meistä jokainen--


NIINKÖ!!

oooi jeeesus!Perjantai 15.06.2007 18:35

arttu viipottaa menemään ku viimestä päivää.. ellu totes et se on raivoisa pikku apina :D hahahhaa.. oi jessus... iiik! enää reilut pari viikkoa simerockiin-... rökrök... ei jassais odottaa... :D sais nyt vain asiat hoidettua siten ettei tuu onkelmia... hamm.. ens kuussa alkais duunit.. jeejee.. tekemistä mulle! kheheheee... joo-o.. pittääpä lähtee tohon ellun seuraksi ettei ipanat vie silt' järjen viimeisiä rippeitä.. *wirn*

Rauhaa ja rakkautta <3

Welcome to the freakshow!

biutiful kolorsssMaanantai 28.05.2007 20:14

khehehee... ei kannata istuu montaa tuntia baarissa selvinpäin ja kuunnella trance musaa... :D alkaa meneen niin urpoksi ettei sit enempää.. iik! kerkesin nähä mun nössö mössöö ohi mennen tänää.. x) olen ihan pöljä ku olen nii.. joo.. just niin! ihastunut...*huokaa* viimeksi tunsin todella paljon yhtä tyyppiä kohtaan mutta, nyt taas on ihan eri fiilarit tätä "uutta" tyyppiä kohtaan.. meen vaikeaksi ja hihittelen ja.. niin mahassa on perhosia ja... voi luoja! argh.. kevät/kesä on niin tätä.. no mut..

Rauhaa ja Rakkautta <3

..Polttaa, asfaltti polttaa.
on kaunis päivä kesän lyhyen.
-Tehis~Asfaltti polttaa-

Otetaash shille!Torstai 24.05.2007 22:16

tadamm.. mun pittäis aamulla jassaa nousta taas aikasin!! byhyy.. no siis kiva on että saan hiusset kuntoon mutta mutta... töööt! oi voi... taas yks ihana miekkonen on telkkarissa.. uuh mama! ostin tänää kahen pöksyt... ihanat farkut! grrrr... porrrrnot! huomenna vois laittaa jommat kummat(BLING BLING) pöksyt jalkaan.. eli sellatteet gold ass-pökät-... xD khjeheheheh... sande tossa epätoivosesti rutistelee ilmapatjaa kasaan.. hahaha! hammmm... tahtoo nähtä punanin.. ehkä huomenna (; tahtoo laittaan sen yhten tatskan tohon vasempaan käteen.. seetana et taitaa lentää ärräpäitä.. x)

Rauhaa ja rakkautta <3

..hurt me once,
hurt me twice,
i'm not the one
who cries. My life
is full of little deaths..
To/Die/For- Little Deaths