IRC-Galleria

Tartzq^

Tartzq^

ja elämä jatkuu...

hahaaaTiistai 12.12.2006 19:12

on taas hauskaa.. vissii vähän väsy meiningillä.. :D vaihoin sitten nickin.. kiitos mun harakan<3 tod. fiksuu läppää lentäää... omg! sain laitettua kesällä otetun ihme kuvan.. pitäis saada vähän muutenki uusei kuvii.. mm. siit ku oltiin uimassa harakan kaa.. jumaleissön sillon oli kivaa.. miksi nyt ei voi olla se ihana kesä? hmm.. no ens kesänä sit uusiksi mahdollisimman paljon yhtä kivaa.. :) jepsu jee


Rauhaa ja rakkautta <3

..Don't get me wrong, when i say
I'm the child in the dark.
You make me strong cause
you bring the sun into my heart.
Wherever tou are is my home..
~Reflexion- Child in dark~

diipadaapaaMaanantai 11.12.2006 20:35

nyt kyllä painaa lievä vitutus.. FAACK! ei niin mitn tekemistä.. olla torstaihin asti jossai ihmeen ylikylässä.. möff.. vois vaan nukkua ja nukkua.. kheh..
haha! saimpas tietää että tulloopi sitten lovexin apinatki kemiin esiintyyn tässä ihan ensi vuoden helmikuussa.. oli silmät puota! :D huippua..!! pääseepi niitäki kuunteleen.. no esiintymis paikka on kyllä taas niin mielenkiintoinen että.. pakko kai se on sittensä kerättävä ja mentävä sinne pohjolaan.. (x jooo-oh..
tammikuussa on sit neksut liikenteessä.. pitäisköhän sitä tulla tivolinkin keikalle.. siis ennenku ne esiintyy torniossa.. hmm.. no senhän näkee sit.. eli jos on ajokortti lompakossa niin todellakin! pöllin vaikka naapurin auton ja kurvaan mestoille (: hehehe... jeps jeps.. eipä tässä siis vitumpia!

Rauhaa ja rakkautta <3

..the words i write can
only hurt you, sorry for
the rain. Thank you my only
one, you give me this pain..
~Sonata Arctica- The misery~

hei tonttu ukot.. tai no akat!Lauantai 09.12.2006 21:51

jep jep.. pikkujouluja vietellään ja sillai.. aika perus fiilis meneillään ja sillai.. ens viikolla rolloon ja sen kautta ruottiin, joten älkää kaverit siis soitelko!!!!! :D ammm... vähän yksinäinen olo.. muut keskustelee keskenään ja bläääh... oltais niinku menossa tornioon baariin heiluun.. saas nähä mitä siellä sitten.. o.O hoonk! kill me once, kill me twice!! äääää! To/Die/For huutaa ja bileet meneillään.. tippaakaan en oo vielä ottanu.. hamm.. iiik! neksut on torniossa tammikuussa.. röökken röööl jeejee!!

Rauhaa ja rakkautta <3

..aina ilman sinua on HC-sää..
Happoradio-HC-sää

jeejee!!Perjantai 10.11.2006 17:18

vittu rökkenröll fööörevör määän :D lippu neksujen keikalle ompa sit varattu.. jiihaa :) pääseepi sit jouluna rökkaileen.. jes.. onneksi sinne lähtee kolme frendii <3

ammm... kohta ois niinku sit synttärit.. (onneksi värjäsin just harmaat piiloon :D) ammmh.. jeejee.. ens ke sitten tappamaan ranne jarille.. iik! vähänkö jänskättää.. sattuu tai sit ei.. sitä kärsitään ja sit myöhemmin nauretaan et miksi se muka sattu.. O.o hehee..

jennaa oon ny kiusaamassa sen duunipaikalla.. khehee.. nii! ja ens viikolla pääsee shoppaileen.. isin kaa.. jeee! lupasi ostaa mulle synde lahjaksi vaatteita.. hahahaa.. (:

joops mut.. Rauhaa ja rakkautta <3


.. i never ment to hurt you so,
but here i'm again..
To/Die/For- Jaded

life is a bitchKeskiviikko 01.11.2006 23:58

jep jep sitä se on pienine iloineen..
oltiin tosiaan anskun kaa kattomas hunksei 27.pvä oulussa.. oli kyllä jotain aivan loistavaa.. päissään ku pelikaanit väännettiin loppu ilta yökerhossa.. joo ja sattu siellä yks niin maan paska tyyppi oleen et terve!! y-aste aikanen koulukiusaaja.. katkeruus painaa vieläkin..

mutta niin... saas nyt nähdä miten käy noitten kahden keikan jonka välillä pähkäilen.. epäilen että vaihtoehto B(kait) on se ratkaisu.. lähempänä ja mulle tärkeempi... ammm.. ihanaa.. näkeepi hassuja ihmisiii... äh.. juha! miksi etg tuu käymään... möff.. mullon ikuva.. soita mulle joskus ;)


rauhaa ja rakkautta <3

..No more tears left to cry..
Reflexion- Crushing down

jooohKeskiviikko 01.11.2006 23:15

jooopeli joo... kaikkee tapahtuu.. ihmeitäkin..
kohta pääsee laittaan uuden kuva ihoon...jeeeeeeee! en kerro mikä se on... :D

VOIII VITTU!!Maanantai 23.10.2006 20:19

perse reikä perkele! ei niinku oikeesti toimi... :'( kaks keikkaa iskeytyy samalle päivälle ja molempiin haluan... vitun vittu! ottaa niinku niin syntisen paljon päähän.. päätä siitä sitten että kumpaan menet ku molemmat houkuttaa! argh.. jos sinne toiselle reissulle saan mukaani kolme kaveria niin se vaihto ehto B on ykkönen, mutta jos kekään niistä ei lähe niin vaihto ehto A on sit se... asiat mitkä pitää harmittaan sit niin perkeleen paljon.. ARGH!!!!

Teddy-karhut rulezLauantai 07.10.2006 02:33

saakelin juha... se soitattaa artun nallea.. ja se biisi soi mun päässä.. o.O apua! ja sitten mielessä soi vielä Mindfreak.. äääää! sekoaaaa.. jooh.. ja kohta pittäis alkaa pelaan toka erä huikkista.. jep jep.. (:

Rauhaa ja rakkautta <3

Juha on tehnyt syntiä!! Se on ostanu henkka maukalta korun! :D

Mikä Sööri on?Perjantai 06.10.2006 19:28

Siinäpäs vasta kysymys.. kummipoika tietää vastauksen.. ÄIJÄ! *nauraa* oi voi voi.. ompas taas hauskaa.. opetan Artulle kaikkee hauskaa tänä iltana.. nenä on tukossa ja se turisee... o.O ihanaa.. eikös? saan tänää suunniteltuu tatskan, ja laitettuu viä tännekki uusii kuvia.. kahit.. hehehee.. jepsujee.. mutta i gotta go now..

m: Mikä sööri on?
Arttu: ÄIJÄ!


Children of Bodom- Everytime I die

"harrastan melkin päivittäin seksiä"Keskiviikko 04.10.2006 18:57

rökken röll vaan vittu evör.. katottiin anskun kaa pitkäkuuma kesä tuossa toissapäivänä.. kait.. öö.. muisti pelaa ihan kuus nolla :D hmm.. tässä kuussa sitten lähtee kattomaan hunkseja.. jee! :p ja sitten jouluna onkin sellanen kiva ihana reissu tietossa.. jes jes... tekee mieli reissuun.. tylsää.. ansku on ollu kipeeenä melkeen koko viikon ja pelkään että pöpöt hyökkii kohta kimppuun.. o.O
perstaina elisalle.. ihanaa.. ja näkee miun peijpen.. <3 siis juhan.. hehehee.. no joo ja lellun ja pikku ukon.. rökkenröll.. pääseepi suunnitteleen uutta tatskaa, tai siis pääsee tekeen sen koneella.. mmm.. ja sitten varmaan viinia tulloo otettua ja ööö.. saas nyt nähdä.. hehehee.. väsynyt olen kyllä.. jos sais perstaina laitettua uuseja kuvejakin tänne.. uu.. joo.. no mut mut.. i häf tu kou nau...

Rauhaa ja rakkautta <3

..hey you look, what have you done to me..
- NGT~ Stop f*cking around-

Älkää kaverit ihmetelkö kun soitatte mulle ja kysytte että "mitä teet" ja vastaan "harrastan seksiä".. selitän teille sit joskus :D hahahaa...