IRC-Galleria

:)Maanantai 27.04.2009 00:26

Oli mahtava viikonloppu:)

Eilen oli taas niin kiva ilta turus, eikä ees lennetty baarist pihalle:D joka on meille jo jonkiasteine ennätys:D. Tutustuttii taas ihan uusii ihmisii ja oli hauskaa! täl kertaa yks toine kave
ri lens ulos kyl sit, mut sit vaa mentii tarun kans pihal vähäks aikaa kuittailee sil siit, koska yleensä me ollaa siin tilantees, poketki vähä hymyili meil ku lähettii sellasis voittajafiiliksis neljält ulos:D Koko illan oli tosi hyvä mieli, eikä ees se et yks tyyppi nii kovi yritti haastaa riitaa haitannu, ku vaa hymyilin sil ku se siin jottai pauhas..tais vaa ärsyyntyy siit enemmä ku mul vaa hymy korvis koko aja:D ja yks tyyppi on joko vaihettu uutee kokonaa, tai sit en tie mikä sil on tullu, ku se käyttäytyy ku ihmine nykyää, ja sen kaa on ihan okei jutella.aika iso ero verrattuna siihe, et joku kuukaus sit ei voitu ees istuu samas pöydäs ilman tappelua.
Sit maistettii aaaivan i h a n a a juotavaa<3täst lähtien juon sitä nii pal baaris.Join kyllä eilenki(ainaki rahan menost päätellen) , sit laulettiin, ei siin mittää karaokee ta
rvinnu, ku me ollaa vähä kovaäänisiä:D. nii ja tottakai tanssittiiki.
Sit yks tyyppi tuli siin pilkun aikaa valittaa mul, et joku jätkä, joka on mun tuttu ni uhkailee sitä, ja mä vaa vastasin et..älä välitä, se vaan tullu hulluks, sitä sattuu.
Ilta loppus aamu kuudelta ku nukahin jossain vaiheessa nallen kans mun lattial:D

Tänää piti sit herätä sellasten 3 tunni yöunien jälkee ku tuli sukulaisii kylää, ja oltii tarun kans hiuka krapulas, mut kyl se sit siitä, ku päätettii lähtee keskustaa terassil(sillä se lähtee millä on tullukki), ja auttohan se, varisinki ku aurinko paisto ja oli hyvä sää.


VAPPUA OOTELLESSA, SAAS NÄHÄ MITÄ JÄNNÄÄ ME KEKSITÄÄ:D
ainii, pitää mennä ostaa pojil pupun korvia lahjaks vapun kunniaks, ku ne on nii sulosii:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.