IRC-Galleria

Teabag

Teabag

Making people uncomfortable since 1986

Muuta, toistaTorstai 27.03.2008 11:28

Tuli sit käytyä porukoiden luona taas pääsiäislomalla vähän pitemmän kaavan mukaan...

Kamu voitti perjantaina Kuopiossa, veti ihan hemmetin hienosti ekan viissataa 13,5 ja just kun myö ajateltiin että kohta se pyörtyy kuitenkin sit siihen loppusuoralle, nii ei, Kamu vetää vielä viimeiset 500 12,0. Ja helppoon voittoon, iskän ei tarvinnu ees aukasta Kamun korvia...

Myö mitattiin Ana lauantaina, tällä kertaa sillä Piian virallisemmalla mitalla ja päästiin yli Miskankin (168cm) säkäkorkeuden... Eli Ana on nyt siis 170cm korkea. Kolmevuotiaana. Viimesen vuoden ajan se on jo joutunu laskemaan päätään että on mahtunu sisään tallin ovesta ja nyt sen säkään on enää vajaa kymmenen senttii eli jos Ana kasvaa vielä niin jossain välissä se ei ehkä enää sovi tallin ovesta sisään. Enpä voi sanoa että tätä ongelmaa ois ollu aikasemmin.

Käytiin sit maanantaina ratsastaa Analla ekaa kertaa. Ana oli pikkasen hätäinen ja suoraan sanottuna hieman jännitti kun Anan selästä on kuitenkin melko pitkä matka maahan. Iskä ja Piia oli aluks molemmat taluttamassa mutta kyllä se siitä sitten tottui ja kokeiltiin itsekseenkin, tosin kovin pitkää matkaa sillä ei kyllä viittiny ratsastaa niiden etujalkojen takia.

Anan jälkeen satuloitiin sitten Pena (Mikä Anan jälkeen tuntu kyllä siltä kuin ois satuloinu ponia) ja käytiin silläkin vetämässä kiekko ulkona ja ilmiselvästi sillä oli ratsastettu ainakin joissain niissä aikasemmista kodeistaan.

Tiistaina tulikin sitten hotellilta käymään kaks venäläistä turistia jotka halusivat ratsastusretkelle. Myö seistiin puoltoista tuntii tallissa hevoset valmiina kunnes ne viimein tulivat ja päästiin lähtemään. Eli mie otin Penan, se mies otti Nuutin ja se nainen Kamun. Penalla oli siis ratsastettu ekaa kertaa meillä ollessaan edellisenä iltana ja Kamulla oli ratsastettu yhen kerran viimesen parin vuoden aikana... Ei sitä kokeneinta sakkia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.