IRC-Galleria

Teabag

Teabag

Making people uncomfortable since 1986

Tilanneraportti Tessi & MuttiLauantai 05.04.2008 20:29

Elikkä Mutti sitten varsoo luultavasti ennen Tessii...

Mutilla on maha jo tippunu ja maitookin on jo alkanu tuottamaan pikkuhiljaa joten jos villi veikkaus pitäs heittää niin sanosin et viikko, ehkä reilu menis enää. (nyt tasan kaks viikkoa laskettuun aikaan) Voi tosin mennä vaan pari päivää tai se kaks viikkoo, vaikea sanoa kun oon ollu Joensuussa enkä tiiä missä vaiheessa viikkoo se maha on ruvennu tippumaan. Mutta ei pitäs ainakaan yli sen lasketun ajan mennä.

Tessi taas... Tessin maha on yhä pyöreä, ei oo tippunu vielä ainakaan huomattavasti eikä muitakaan merkkejä ole joten Tessillä varmaan menee vielä se pari viikkoa, ellei ota tässä nyt sitten loppukiriä. Tessistä on tietysti vaikeempi sanoa kun kantaa vasta ensimmäistään eikä oikein pysty vertaamaan mihinkään.

Huomenna lähetään taas sitten Joensuuhun eli en koko viikon aikana taas pääse näkemään tammoja eli seuraavan kerran pääsen kotiin varmaan vasta ens viikonloppuna eli katotaan sitten taas. I'll keep you posted.

Kuvia lisään jossain välissä tytöistä, koko päivän oon taas juossu ulkona ottamassa kuvia ja huomenna ehkä saisin ne laitettuu. Et sellasta :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.