IRC-Galleria

Teabag

Teabag

Making people uncomfortable since 1986

Jänskättää :)Torstai 10.04.2008 15:59

Viikko ja kaksi päivää Mutin ja Tessin laskettuun aikaan.

Arvelin viime viikonloppuna että Mutti luultavasti varsois nyt viikonvaihteessa tai ainakin alkuviikosta mutta nyt ilmeisesti toi pienimuotoinen takatalvi tuli piklaamaan mun suunnitelmat ja nyt Mutti ei varmasti varso ennen kun säät lämpenee taas. Miun lämpömittari näyttää kyllä nyt kymmentä astetta lämmintä mutta se on näyttäny sitä samaa koko kevään ja kaikkina aikoina päivässä joten luotapa nyt siihen. Ilmatieteenlaitos antaa seuraavalle viidelle päivälle muutamaa astetta lämmintä päivällä mutta seuraavat kolme yötä pitäs olla pakkasta eli ei Mutti rupea sillon varsomaan.

Molempien pitäs sitten varsoo tammat. Ainakin iskän uskomusten mukaan. Tessin varsa saiskin olla tamma, Mutin varsasta ei oo niin väliks, oli kumpi tahansa sitten kunhan on terve kun oli näitä koettelemuksia tässä kevään aikana.

Nimiehdotukset... Tessin varsan nimi on ollu aika lailla selvä jo yli vuoden verran ja se on sama nimiehdotus oli sitten ori tai tamma, jos vaan Hippoksessa menee läpi. Mutille taas... liikaa vaihtoehtoja, liian vähän hyviä sellaisia. Pitää kattoo sitten kun sen varsan näkee että miltä se näyttää, vaihtoehdolta 1 vai 2 vai 7 vai 12. Keksikää joku hyvä nimi jossa joku sana alkaa ME niin saadaan jotain Express Merettin nimestäkin varsan nimeen.. Mercy jotain tai Merry jotain olis mutta niistä tulee vähän korneja... Ja Expressiin mä en haluu viitata kun siitä tulee vaan mieleen Express It sitten. Rankkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.