IRC-Galleria

Teabag

Teabag

Making people uncomfortable since 1986

Viikonloppu-reviewTiistai 01.07.2008 13:52

Perjantaina iskä soitti aamulla kuuden jälkeen ja sano olevansa ahvenisen kohalla tulossa että vaatteet niskaan ja pysäkille. Eli käytiin hakemassa Tessi Ratilaisesta ja niinhän se oli kuin olikin ollu jo tiineenä, ollako se nyt hyvä vai huono asia, siitä en vielä tiiä.

Lauantaina olin sit kotimiehenä kun Kamu lähti Lahteen käymään. Voittoputki katkes odotetusti mutta valitettavasti hävittiin neljäs sija maalikamerassa. Iskä sano että vähän melkein pelotti ajaa Kamua eteenpäin kun ne ennätysten toivossa pitivät sitä rataa hirmu kovana ja ei oikein soveltunut meiän huonopolviselle ukolle. Kyllähän se tuntu toisaalta toimivan kun Kamukin paransi muutaman kymmenyksen ennätystään. Iskä tosin sano että kamu ei tuntunu hirmu hyvälle joten oisko se ollu toi pitkä matka Lahteen joka vei veronsa.
Lahesta ne toisaalta toivat myös yhen vähemmän hyvän yllätyksen eli uuden hoitohevosen. Joku entinen ihan hyvä kilpatamma joka hajos ja nyt ehkä astutetaan. Omistajat ei oo ilmeisesti päättäny vielä. Ton elukan nimeä en tiiä ja rehellisesti ei paljoo kiinnostakaan. Mä oon viimeset pari päivää kutsunu sitä Karsinanviejäks.

Sunnuntaina ei tapahtunukaan ihmeellisiä, kiusasin Tupua ja Emeä lähinnä.

Maanantaina sit Joensuun ravit. Ensin aamulla karsinoiden siivous, varusteiden pesua ja pakkaamista autoon... Kamulla pääsin lyhyen ratsastuslenkin tekemään, oli poika aika virkee. Pena oli rutiinissa uuden kuskin kaa ja juoksi ihan hyvin ja maltto olla laukkaamattakin. Nuutin piti juosta seiskalähössä mutta jätettiin pois kun kavioluu ilmeisesti taas vaivaa. Saattaa olla että runtilla on kohta eläkepäivät edessä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.