IRC-Galleria

Teeiiämmä

Teeiiämmä

Minä olen muuttunut, itseluottamus nollassa.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

191.Maanantai 21.11.2011 09:05

Olen itkenyt nyt vuoden teille siitä, kuinka olen sinkku, sydämelläni on leikitty Ja BLAABLAABLAA.

Nyt siihen tuli muutos, JIPPIAIJEE ! ♥


Olipa kerran perjantai 18. päivä. Lähdin Jonin kanssa viettämään kaverini Iinan synttäreitä. Ilta alkoi todella hyvin ja alkoholi virtasi. ....Kaikilla, kaikkialla.

Olin tupakalla Sadun, Tiian, Pikku-Essin ja jonkun randomjäbylin kanssa, kun sisältä alkoi soimaan Olavi Uusivirran versio 'Tuu mun vaimoksein' - kappaleesta. Juoksin Sadun kanssa sisälle ja menin Jonin viereen istumaan. Siinä Sadun kanssa lauleskeltiin ja sitten kun tuli kertosäe, katsoin Joniin ja jatkoin laulamista (Omalla versiolla 'Tuu mun _mieheksein') En tavallaan edes tarkoittanut sitä. (Kyllä, olin tykännyt Jonista jo pidemmän aikaa.) Joni kysyi sitten, että : oikeesti? Vastasin myöntävästi. Niin aloimme seurustelemaan.

Olin vähän hämilläni ja olen vieläkin... ...Minäkö seurustelen? Outoa. En ole pitkään aikaan tuntenut näin voimakasta tunnetta.

Ilta sujui rattoisasti ja lähdimme yhdentoista jälkeen meille.
Lauantaina, päätimme lähteä Heinolaan. Siellä kävimme isäni ja Ukkini haudalla ja siitä hiippailimme mummini haudalle.

Ajattelin käydä vielä setäni luona. Serkkuni Minea oli aivan innoissaan, kun menin ovesta sisään. (Hän istuikin sylissäni melkein koko vierailun ajan) Toinen serkkuni Matias pelaili alakerrassa jotain peliä, mutta onneksi hänkin vaivautui tulemaan yläkertaan minua moikkaamaan. Oli kyllä todella mukava nähdä heitä pitkään aikaan.

Mukaani sieltä tarttui isäni tavaroita : Suomileijona Snapsilasit - ja Zippo, valokuvia, puukko ( :') ), korulipas, taskukello ja oma pienenpieni rannekoruni jossa on syntymäaikani. Mukaan tarttui myös 9 Cmx:n levyä ( ♥ )

Aivan ihana reissu, pakko ottaa joskus uusiksi.

Tänään olen vain löhöillyt Jonin kanssa. Olemme vain syöneet ja katsoneet leffoja. ...Eli perus Sunnuntai.

En ole itse nukkunut ollenkaan viimeyönä, koska tuo pieni Pölvästi alko puhumaan unissaan JUURI kun olin nukahtamaisillani *naurua*. Mutta, ehkä parempi niin. :)

Ehkä nyt menen herättelemään maailman suloisinta ihmistä huikeilta 3 tunnin yöuniltaan.

Maailman Onnellisin Tiitu kiittää ja kuittaa ♥


ps. Ihanan sekava teksti :))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.