IRC-Galleria

Kyllä tarkenee ulkona taas vaihteeksiSunnuntai 07.05.2006 03:16

28 + lämpömittarissa auringossa ja kyllä kelpaa pelata beach volleyta. Oli kunnon turnaukset jo viime viikonloppuna käynnissä Kirjurinluodolla. Peli kulkee sen paremmin mitä enemmän posse on ottanut keittoa pelin aikana. Oli myös loistava vappu paitsi tunnelma pilasi se Porilainen tuntematon narkkari joka rullasi meikän pyörän irti liikennemerkistä johon se oli lukittu kiinni. Pyörä oli jo toinen tänä vuonna varastettu, tai siis edellinen varastettiin 2005 syksyllä heti toisena viikkona kun tulin Poriin opiskelemaan. Porissa tuntuu olevan noita huumerikollisia väestömäärään suhteutettuna eniten Suomessa ja myös rattijuoppoja löytyy kiitettävä määrä mitä Poliisien viikonlopputilastoja katsoo.

Huomenna sitten Estonian puolelle pikareissulle (4,5 h maissa) ja eikun keittoa mukaan kun sitä sieltä halvalla saa. Säätiedot näyttävät lupaavan samanlaista hellettä huomiseksikin.

ps. oli aika tilanne päällä Helsingissä kun tulin bussilla Porista Hesaan viime perjantaina. Munkkiniemen kohdalla huomasin että keskustasta päin tulee aivan helvetisti savua. Ihmettelin että tuo savu ei tullut meilahden voimalan piipusta. No uuden Töölön kisahallin kohdalla huomasin että savu tulee VR-makasiineilta päin ja että savupilvi on jumalattoman iso. Liikenne oli tukossa ja klo oli jotain 20:32. Bussi seisoi pitkään ja eteni hyvin hitaasti kohti keskustaa jonka aikana huomasi kuinka suuresta kalabalikista olikaan kyse. Jengiä oli koko eduskuntatalon portailla ja kallioilla seuraamassa kun VR-makasiinit olivat täysissä liekeissä. Savu sitten haisi koko yön keskustan alueella ja joutui pitämään tyttökaverin kanssa ikkunat koko yön kiinni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.