IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

YES... Ilmastomuutoshuijaus paljastettu!Lauantai 21.11.2009 03:04

http://piraattiliitto.org/uutiset/2009/11/sensaatiomainen-tietovuoto-hakkeri-paljasti-ilmastotutkimushuijauksen

Nyt se saatiin vuosituhannen kovin uutinen kun tod. Venäläinen hakkeri murtautui ilmastomuutosta tutkineiden tukijoiden serverille ja selvisi se että koko ilomastomuutostutkimus on huijausta.

Tämähän on tiedetty jo iät ja ajat että rahankeruutarkoituksesa miljardit pyritään riistämään pois teollisuusmailta ilmastomuutoksen nimissä monikansallisille energiayhtiöille. Mutta tätä ei olisi voinut odottaa paremmassakaan paikassa että nämä huijarit jäivät nyt kiinni suoraan rysän päältä.

Meni nyt kyllä loppukin uskottavuus kööpenhaminan joulukuiselta ilmastokokoukselta.

Mutta mistäkö lyödään vetoa niin kööpenhaminan ilmastohuijauskokous viedään väkisin läpi iman ulkopuolisia farsseja ja siellä vielä julkistetaan uusi illujen maailmanhallitus. Toki kyllähän EU:sta tulee jo käytännössä poliisivaltio 1. joulukuuta kun lissabonin sopimus astuu voimaan.

VR:n tuhopoltostaSunnuntai 07.05.2006 06:39

M.A. Numminen voisi värkätä vanhan viisunsa uuteen malliin "Eduskuntatalon puistossa":

Kävelin naiseni kanssa
eduskuntatalon puistossa
vasemmistolaisradikaalinuoret sytyttivät
oikeanpuoleisen VR-makasiinin

Kyllä tarkenee ulkona taas vaihteeksiSunnuntai 07.05.2006 03:16

28 + lämpömittarissa auringossa ja kyllä kelpaa pelata beach volleyta. Oli kunnon turnaukset jo viime viikonloppuna käynnissä Kirjurinluodolla. Peli kulkee sen paremmin mitä enemmän posse on ottanut keittoa pelin aikana. Oli myös loistava vappu paitsi tunnelma pilasi se Porilainen tuntematon narkkari joka rullasi meikän pyörän irti liikennemerkistä johon se oli lukittu kiinni. Pyörä oli jo toinen tänä vuonna varastettu, tai siis edellinen varastettiin 2005 syksyllä heti toisena viikkona kun tulin Poriin opiskelemaan. Porissa tuntuu olevan noita huumerikollisia väestömäärään suhteutettuna eniten Suomessa ja myös rattijuoppoja löytyy kiitettävä määrä mitä Poliisien viikonlopputilastoja katsoo.

Huomenna sitten Estonian puolelle pikareissulle (4,5 h maissa) ja eikun keittoa mukaan kun sitä sieltä halvalla saa. Säätiedot näyttävät lupaavan samanlaista hellettä huomiseksikin.

ps. oli aika tilanne päällä Helsingissä kun tulin bussilla Porista Hesaan viime perjantaina. Munkkiniemen kohdalla huomasin että keskustasta päin tulee aivan helvetisti savua. Ihmettelin että tuo savu ei tullut meilahden voimalan piipusta. No uuden Töölön kisahallin kohdalla huomasin että savu tulee VR-makasiineilta päin ja että savupilvi on jumalattoman iso. Liikenne oli tukossa ja klo oli jotain 20:32. Bussi seisoi pitkään ja eteni hyvin hitaasti kohti keskustaa jonka aikana huomasi kuinka suuresta kalabalikista olikaan kyse. Jengiä oli koko eduskuntatalon portailla ja kallioilla seuraamassa kun VR-makasiinit olivat täysissä liekeissä. Savu sitten haisi koko yön keskustan alueella ja joutui pitämään tyttökaverin kanssa ikkunat koko yön kiinni.

Huoh. Tappopakkaset ohi Maanantai 23.01.2006 21:32

Kyllä perkele oli miehekäs tunne vielä viikonloppuna ajella - 24,90 pakkasessa pyörällä. Tänään kun heräsin ja katsoin ulkolämpötilaa niin ei voinut uskoa silmiä miten se eilisen päivän - 18.90 laski alle - 6 celsiuksen ?

Pääasia että ei kuitenkaan ollut mitään - 40 asteen pakkasia länsirannikolla.

Jotain perkeleen tärkeää :) Lauantai 31.12.2005 03:06

Tänäänpä on se vuoden viimeinen päivä. Viikko vielä tyhjän panttina täällä Helsingissä ja sitten takaisin Poriin opiskelemaan. Jazz-bändin pystyyn ja demot postiin.

Pori jazz here we come.


« Uudemmat - Vanhemmat »