IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Välil vakavempaaTorstai 21.08.2008 06:11

Väsyttää. Ei jaksa mitään, ei edes nukkua. Kutsunnat ens viikolla ja stressaan niitä. Terkkaris ne sano, et ne lähettää paperit eteenpäin valmiiks, mut sit ei kerrottu mitään muuta. Nyt vaan mietin, että jos mun ois kuulunu saada ne paperit jo tai et ne paperit ei oo ees lähteny mihinkään. Nii ja nyt en ees muista mitkä paperit ne oli! Meenkö mä nyt tyhjin käsin kutsuntoihin vai mitä mä teen? Pois sieltä en ainakaan voi olla tai on ukkelit ovella.

Sit ahistaa toi uus työpaikkakin ja sen aiheuttamat ongelmat. Pitäs vissii siis taas pistää viestiä Marja-Liisalle ja mennä tapaamaan sitä ja jutella asioista. Pitäs vissiin muutenkin, ku on taas sossun kanssa ongelmia ja tää Marja-Liisa on yksilövalmentaja joka vois vissii auttaa mua muutamassa probleemossa. Siis se on se, ku joskus kauan sitten olin töissä Jakelujuniorit OY :llä ja sit sielt tuli monen kuukauden jälkeen joku 5-6 euron palkka ja sossuhan sitten pyytää siihen lisäselvityksiä yms. yms.

Vähän mä oon onnellinen sen jälkeen jos saan vapautuksen intistä ja työpaikka vaihtuu johonkin semmoseen pajaan, missä ei tarvi käydä montaa kertaa viikossa, mut silleen et olis mahdollisuus päästä jaloilleen. Sit jos viel sais sossuhommat hoidettua ja rahaa tulis ni asiat ois ihan loistavasti.

Nyt meinaa pää räjähtää, vaikka en sitä kaikille näytäkkään. Liian paljon tekemistä, liian vähän intoa. Ei niin hyvä siis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.