IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Kaikkee kivaa, kaikkee kivaa.Perjantai 14.11.2008 04:15

Käytiin eilen Tytin kanssa kaupungilla ostelemassa lahjuksia. Tytti makso mulle reiät korviin ja mä ostin Tytille sen mitä se halus - Sinkkuelämää S06. Oli se silleen hölmöä, että ei se tavallaan ollu lahja multa, koska Tytti sen sai valita, mut sit mä aattelin, et nyt ku kävi näin ni joululahja on sitten jotain parempaa suoraan multa, suoraan mun sydämestä. Jotain kivaa mitä vois alkaa jo nyt suunnittelemaan, että ei jää liian myöhäseks.

Sit mä en tajuu tota LOTR: TTA 'ta, koska jos mulla on 5 hahmoa ni minkä takia mulle tulee game over ku mun 3 sillä hetkellä taistelevaa hahmoa kuolee? Eikö jostain pitäis tulla 2 ukkoo lisää ja niiden jatkaa sitä taistelua? Ainakin näin mä sen oisin toteuttanu.. Mutta ei.. Ensimmäinen game over ja 8½ tuntia takana. Pelattu läpi vasta 33 %, että tekemistä vielä riittää.

Susanna lainas mulle jonkun toisen LOTR-pelin, mutta en mä siitä sit niin tykännykkään. Ukko taistelee ihan liian hidastemposesti. Miekalla yrittää iskee ni saa osumaa örkiltä - ei hyvä, ei toimi. Oli siinä sit taas oma kiinnostava puolensa, mutta kyllä mä enemmän tykkään tästä omastani, vaikka sillä on vähän tapana jumittaa joskus.

Jouni nukkuu ja se nappas äsken kahella varpaalla kiinni mun peliohjaimen piuhasta ja repäs pleikkarin lattialle. Nukkuukohan se sittenkään? Kumma kaveri kun tollasta tekee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.