IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/
Hyvää yötä ja huomenta, en tainnut taaskaan nukkua.

Valoisat yöt on aika takalistosta, varsinkin silloin kun on lomaa. Mieleni tekisi nukkumaan, mutta en vain osaa pitää silmiäni kiinni.

Silmät on kuin lautaset ja mietin vain asioita. Tekisi ehkä mieleni myös pelata, mutta en jaksa. Vai jaksaisinko jos yrittäisin? Tuskin, en usko.

Ärsyttääkin hieman. Talomme eteen parkkeeraa aina rekka-auto ja se äsken lähti pois ja päästi kamalan hajuiset pakokaasut ja ne tietenkin tuli suoraan ikkunasta sisään. Eihän tuossa edes ole parkkipaikkaa? Vai onko, kertoisiko joku?

Huone on kuin pommin jäljiltä. Vaahtomuovin kappaleita ympäriinsä. Tyyny vuotaa. Mattokaan ei meinaa pysyä lattialla, taitaa olla kyseessä lentävä matto.

Tukkakin on sekaisin, koska katsoin äsken Serranoita netistä ja melkein koko jakson ajan pyörittelin hiuksiani. Olenko kenties hölmö? Tottakai.

Älkää ottako tätä vakavasti, koska en tiedä mitä teen. Mitä teen? Teenkö jotain? Apua.

Ja muuten Tekkoukko-fanit, tietäkää se, että Tekkoukkoja on tulossa vielä lisää. Nyt vain on ollut kaikkea muuta tekemistä eikä inspiraatiota ole löytynyt. Älkää hätääntykö, kyllä niitä vielä tulee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.