IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Pullomiehiä.Tiistai 21.07.2009 23:10

Huh huh! Yritin äsken viedä Lidliin pulloja, mutta tapansa mukaan Lidlillä ei ollu ku yks pullokone käytössä ja toisessa lappu, että korjaaja on tilattu tms.

Ennen ku astuin Lidlin ovesta sisään niin huomasin kuinka siitä tuli ihmisii ulos pullokassien kanssa, aattelin et siel on molemmat koneet huollon tarpeessa, mutta toisin kävi. Astuin siihen pullonpalautushuoneeseen ja huomasin kaks nuorta jätkää siinä koneen edessä. Sitten katoin ihan hitusen alemmaks ni näin n. 6 semmosta jätesäkin kokosta pussia siinä, jotka kaikki ihan täynnä Lidlin omia pulloja.

Nää oli niin päättäväisiä, että nehän palauttaa kaikki pullot ennen yheksää, eikä sen takii suostunu päästämään siihen eteen ketään. Siihen tuli vanha mies, jolla oli mukanaan n. 10 pulloa ja tää ystävällisesti kysy, että voisko palauttaa muutaman pullon nopeesti, mutta vastaus oli kielteinen. Sitten sinne tuli toinen vanha mies, joka taasen murjas vaan vitsin, että: "Tossahan kestää ainakin jouluun.."

Mutta joo, päätin sitten vaihtaa kauppaa ja palautin pullot Valintataloon.

Ja kivat mulle. Kävin laittamassa popcorn-pussin mikroon ja tulin kirjottamaan tätä niin nää kärvähti jossain määrin, kun unohdin koko asian.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.