IRC-Galleria

Temesis

Temesis

Liian monimutkanen tonttu

Selaa blogimerkintöjä

Nykyaika ja sen mukanaantuomat muutoksetKeskiviikko 04.02.2009 23:52

Iltalehdestä voimme lukea raa'asta murhatapahtumasta, joka on tapahtunut meitä järkyttäen, vieläpä kovasti lähellämme - naapurimaassamme Venäjällä. Aiheen vierestä sen kummemmalti lörpöttelemättä julkaisen uutislähteeni tässä, jotta voitte aiheen sisältöä omakätisesti tutkailla. (varoitus, voi aiheuttaa aggressiivisuutta) http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200902039026913_ul.shtml

Uutisessa siis kerrotaan murhatapahtuman, sekä siihen läheisesti liittyneen inhokulinaristisen aktiviteetin olleen kahden eri ammattikunnan edustajien käsialaa. Nämä ammatit, teurastaja ja kukkakauppias ovat vanhoja ja hyvin perinteikkäitä ammatteja. Sen me tiedämme. Mutta voimmeko sallia tällaisten elinkeinojen harjoittamisen enää jatkossa? Totisesti, emmehän me voi! Maailman, eli elinympäristömme muuttuessa myös omat tapamme ja käytöksemme muuttuvat. Tämän surullisen ja synkeän tapauksen pohjalta voimme selvästi päätellä kyseisten ammattikuntien edustajien muuttuneen selvästi huonompaan suuntaan: heistä on tullut väkivaltaisia murhaajia sekä kannibalisteja(kukkakauppias myy mitä oletettavammin lähinnä kannabista). Täten vaatisinkin kukkakauppiaan sekä teurastajan tehtävään kouluttamisen lopetettavaksi ainakin Suomessa. Tätä juhlavaa malliesimerkkiä seuraamalla myös muut maat EU:sta alkaen voivat julistaa kyseiset elinkeinot sekä niiden harjoittajat pannaan.

Ehdotukseni on radikaali ja tuo varmasti paljolti vastustusta teidän kansalaisten taholta, mutta yrittäkäähän ymmärtää: tämä on vain omaksi parhaaksenne. Meidän on kiellettävä kaikki vaarallinen ja epäilyttävä, mielellään ennen kuin saamme näitä ikäviä uutisia luettavaksemme. Heavy metalin kohdalla emme toimineet riittävän nopeasti 30 vuotta sitten. Samoin kävi metsästyksen ja asekaupan kohdalla paljon aikaisemmin. Olkaamme tällä kertaa viisaampia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.