IRC-Galleria

Temetheus

Temetheus

Vihdoin otan itsestänikin selvää!
Nyt lähti kesätyöhakemus menemään Vantaan kaupungille.. ja alan sitä vakituista duunia kans. Jos sen löytäs ku oon kaheksantoista täyttänyt niin voisin saman tien omilla rahoilla kustantaa tota asumista omassa kämpässä. Yhen ystävän kaa ollaan sovittu et kun se ettii kämppää niin muutan sinne kans asumaan. Toivottavasti natsais pian, niin pääsis vihdoin ja viimein omaan rauhaan.. alkaa olla jo se piste vanhempien luona asuessa (varsinkin kun ei ole omaa tietokonetta tai edes ovea huoneessa) et en kestä enää.. ollaan niin eri maailmoista. Kipeetä jäkätystä pienistä siisteysasioista ja käytännön jutuista.. ei jaksa. :D

Olis tosiaan hienoa jos saisin ton kesätyön, sit voisin laittaa sen tonnin säästöön ja lähtee ens talvella käymään Intiassa. Ja muutenkin haluan säästellä ylipäätänsä matkusteluun. Ja kun löydän sen vakkariduunin niin sit voin täysin omavaraisesti asua omillani ja vielä jää käteenkin rahaa toteuttaa joitain mun suuria unelmia.. niin pienellä tulen kuitenkin toimeen.

Katon nyt tän lukuvuoden loppuun tuol koulus, mut heti kun alkaa kuulua jostain duunipaikoista ja kesätyöstä niin se varmaankin loppuu.. en jaksa vaan keskittyä opiskeluun, on niin paljon kaikkea henkisempää sorttia mihin pitää keskittyä ja yritän saada integroitua kaikkia luovia juttuja enemmän mun arkeen.. omaa rauhaa ja keskittymistä itseeni ja tähän hetkeen tarvitsen vaan, siinä vaiheessa opiskelu on toissijainen juttu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.