IRC-Galleria

Temetheus

Temetheus

Vihdoin otan itsestänikin selvää!

Viime päivien fiiliksiä.Sunnuntai 08.03.2009 18:56

Viime perjantain rakkaushehkuma oli niin siistiä.. :) siitä asti ollut tosi positiiviset vibat päällä! Ja koko illan kruunas se kun Allulla oli mulle yllätys, ja se yllätys oli se kun se toi bileisiin mun ala-asteajan parhaan ystävän Simon! Olin todella äimän käkenä ja päräytyksis kun se saapui paikalle. Huhhuh.

Olin eilen Iisan kanssa sen porukoiden luona nautiskelemassa alkoholia.. sen perhe on tosi mielenkiintoisen oloinen. Ja sen mutsin kaa käytiin tosi syvällisiäkin keskusteluja, se vaikutti kyl tosi inhimilliseltä ja ymmärtäväiseltä persoonalta.. osas lukea hyvin mua. mummo oli hauska, höperö ja vähän vanhoillinen.. se keksi ennätysmäärän erilaisia nimityksiä mun takuista. :D mut oli tosi päräyttävä ilta. Ja ton Enolla on joku studio mitä meikä kelas yrittää päästää käyttää jos vaan on suinkin mahdollista, siis sit kun tää tuleva aluillaan oleva proggis on siihen asti viety.. :)

Käytiin kattomassa tänään yhtä tosi mageeta kämppää Keravalla. Kaksio, uus kerrostalo, siinä ihan aseman holleilla ja eläinkaupat, valintatalo, kirjasto ja Asian Food Store ihan vieressä. Ja se magee suihkulähdelampi ja ihme valojutut siinä pihalla niin sanotusti. Vaikuttaa tosi positiiviselta tää et saatais se.. :) ja se parveke oli ihan kuin kolmashuone, ainakin kesäaikaan, tilava, lasiseinät ja kaikkee, riippumatto sinne. Eli jos kaikki menee nappiin muutetaan sinne huhtikuun puolesvälis!

Huomenna alkaa kuukauden dokaustauko. Tämä onnistuu. Tiedän sen. Niin paljon kaikkea hienoa on tapahtunut, tulee tapahtumaan ja oon saanut voimia lisää.. :)

Luv<3 kaikille ja ennen kaikkee yhelle. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.