IRC-Galleria

Tenukka

Tenukka

on kolmen lapsen äiti
[15:49] Kaki on murrosikäisen asteella. Puheet ja tutustuminen sukupuolielimeensä sitä jatkuvasti kaivelemalla todistaa sen.
[15:49] RISTI ONKIN LAITETTU JO KOTONA KAULAAN-TIETYSTI!>PERVOT PUHEET HUOMIODEN RISTI TOSIAAN "PELIREKVISIITTAA"-KARI ON KAKSINAAMAINEN TARKKAAN LASKELMOIVA KUVOTUS!
[15:49] Jatkuva virpomisesta puhuminen sekö muka aikuisen miehen puhetta .En vielä 60 vuoteen kuulu tämöistä.Ja tämän pitäs voittaa ? Huh, huh
[15:48] Voittoa ei missään nimessä ansaitse irstaita juttuja jauhava 33v. poikamies, joka mainostaa uskoa ristillään ja pornotähteä t-paidallaan. Y Ä K.
[15:48] Voi jeesus,et kaarlo dille piti tulla takasin ennemmin ois kattonnu miraa !!!!!!!!!!!!!!!!
[15:47] Miksi tartutte hyvin epäolennaisiin asioihin. Kun ei muuta vikaa löydy niin arvostellaan jo korutkin kaulasta. Pikkusieluista.
[15:46] Ei kai kukaan täysjärkinen NAINEN äänestä Karia? Kaikkien mottipää juttujen jälkeen?


Siis voi elämä mitä ääliöitä!!! Ollaampas sitä nyt konservatiivisia nuoria, kun ei voi puhua rivoja ja pitää ristiä kaulassa yhtä aikaa... Kai se nyt on jokaisen oma asia mihin uskoo. Aika törkeetä epäillä toisen uskoa rekvisiitaks! Oon miekin ihan renttu ja risti aina kaulassa. Voi elämä!!!
Kannattaa tuhlata rahaa chatteihin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.