IRC-Galleria

Tenukka

Tenukka

on kolmen lapsen äiti
Eli NÄPLIS! Ensinnäkin meinas tulla vähän ahtaanpaikankammo siellä putkessa. Ja siellä mölyssä piti vielä maata 20 minuuttia. Oon vuosia sitten ollut aiemmin.

Sielläpä sitten näkyi pahat tulehdukset ristiselän ja suoliluun (eli lonkkaluun) välillä, ja molemmin puolin. Nyt ootetaan taas lääkärille aikaa. Ilmeisesti hoidetaan antibiooteilla, kortisonipiikeillä ja tulehduskipulääkkeillä. Tulehduksen aiheuttaja voi olla selkärankareuma. NÄPLIS!

Yleensä tulehdukset paranee 2-4 viikossa. Mulla ollut tämä jo puoli vuotta, joten pahasti viittaa reumaan. Varmaan sitten alkaa myös reumalääkitys. Mitenkä perkeleessä minä voin lähihoitajana vanhuksia siirrellä, jos nämä kivut ja tulehdukset jää kroonisiksi?

Voi elämä! Mitähän vielä? Itkettää joka päivä nämä kivut. Ei tunnu yhtään mukavalle kun ei pysty joka päivä liikkumaan. Rajoittaa elämää ihan saatanasti. Joka päivä tekis mieli tappaa ihtesä. Miks lääkäritkään ei oo tehny mitään? Luuleeko ne, että mä keksin nämä kivut ja liikkumattomuuden päästäni. Mitään muuta en ole saanu kun paskoja kipulääkkeitä, jotka ei auttanut, ja morfiinin johdannaista Tramadolia. Sitä hevosannos 200mg päivässä, eikä vaikuta kuin humalatilana.

Kyllä olisin ihan saatanan onnellinen jos nämä kivut väistyis mun elämästä, ja pääsisin joka aamu ylös sängystä kiroilematta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.