IRC-Galleria

Teräskallo

Teräskallo

takes its HardCore

TupakoimattomuusKeskiviikko 09.01.2008 14:06

Tänään on 9 day without rööki. Eikä oikein tunnu missään. Ei edes tee mieli tupakkaa, when miettii what paskaa se aiheuttaa ja how much siihen menee rahaa. Tee ootte all vitun HEIKKOJA, jotka ette pysty oleen polttamatta!! :DD
Eikä tartte mitään fucking nikotiinikorvaushoitoja esim. vitun purukumia tai laastaria. Ihan perseestä semmoset. Pelkkää rahastusta. Tulee maksaan yhtä paljon kun tupakka, ehkä enemmänkin ja joskushan niidenkin käyttö on lopetettava.
Purukumi tai fuckin' karkki esim. sisu tai yms on helvetin hyvää tupakan sijaan.
On niin monta syytä why kannattaa lopettaa.

1. Terveys (ei oo hienoo kun yskii paskaa, tervaa ja limaa ja sairastuu ehkä johonkin hengityselinsairauteen tai syöpään )

2. Yleiskunto ( Jumalauti, että jaksaa hinata persettänsä pikkasen paremmin kun EI polta! )

3. Raha ( Ei helvetti kun rahaakin menee paljon, jos polttaa esim. askin päivässä )

4. Aika ( Aikaakin menee ihan vitusti, sen vois käyttää johonkin hyödyllisempään )

5. Sää-olosuhteet ( olosuhteet missä poltat/joudut polttamaan, onko hienoo mennä pihalle 30 asteen pakkasella lumimyrskys vain sen yhden vitun kääryleen takia )

6. Haju ( Hyi saatana että tupakka osaakin haista anukselle, kun ei itte oo hetkeen polttanu ja haistaa sen )

7. Väri ( Hampaat, iho ynnä muut värjääntyy keltaseks siihen vitun nikotiinin, häkän ja muun paskan sekaseen tunnelmaan )

8. Tupakointipaikat ( Tupakointi on nykyään kielletty lähes kaikissa paikoissa sisällä ja jopa rakennusten lähettyvillä, pitää mennä johonkin vitun haisevaan tupakkakoppiin tai pihalle pakkaseen= GREAT! )

9. Arvostus ( Useimmat ihmiset, eivät arvosta tupakoijaa yhtä paljon kun savutonta ja tämä voi vaikuttaa jopa työpaikan saannissa )

10. Tulipaloriski ( Tämän perkeleen syöpäkääryleen johdosta voi moni paikka palaa, kun röökiä ei sammuteta kunnolla, sitä poltetaan kännissä autossa tai ollaan muuten vain sekaisin tai huolimattomia )

11. LOPUKSI PIENET LAPSET VOIVAT NOUKKIA NATSOJA TAI KOKONAISIA RÖÖKEJÄ, PISTELLÄ NIITÄ POSKEEN JA SAADA NIKOTIINIMYRKYTYKSEN.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.