IRC-Galleria

Teräskallo

Teräskallo

takes its HardCore

Härkä The BullMaanantai 23.03.2009 01:31


Härkä on kevään merkeistä se, joka tasaa hengästyttävän nopean ja kiimaisen alkukevään elämänjanon säännölliseksi, tuottavaksi ja rakentavaksi toiminnaksi. Olla Härkä-mies merkitsee kuten Oinaalle riippuvuutta luonnollisista prosesseista, mutta ne ovat sinulla paremmin hallussa ja näennäisesti kesyyntyneenä porvarillisen, nautiskelevan hyvinvoinnin nahan alla. Yhtäkaikki, tunteet ja rakkaus ovat pysyvän ja sammumattoman kiinnostuksen kohteenasi. Kaipuusi kohdistuu elämänmuodon säilyttämiseen ja oman suvun jatkamiseen. Olet luonnonolento vielä monin tavoin ja vaistot sinussa määräävät tahdin. Ne sanovat, että yhteinen turvallisuus on hyvä asia, on hyvä elää perheessä ja saada osakseen lämpöä, rakkautta, puolison ja lasten kiintymystä.

Et ole seikkailija etkä eroottinen valloittaja vaan enemmänkin varman päälle pelaaja ja perinteisiin arvoihin keskittynyt perheenisä. Siitä huolimatta mukavuudenhaluisen pinnan alla on vahvoja tunteita ja viettymyksiä, jotka vaativat rakkaudelta paljon fyysistä läheisyyttä, erotiikkaa ja seksiä. Olet merkeistä, se joka elää koskettelusta ja kumppanin läsnäolosta jokapäiväisessä elämässä. Pitkät poissaolot, matkat, tilapäiset erot voivat olla kidutusta sielullesi, joka kiintyy usein rakastettuun lähtemättömästi. Siten myös erot ovat vaikeita ja pitkäaikaisia haavoja voi niistä syntyä. Sinua ihailevat ne, joilta itseltä puuttuu luonnollista fyysistä karismaa ja kykyä elää oman kehon kautta elämäänsä.

Merkkisi on maallinen ja tarpeet sen mukaiset. Jos ihmissuhteesi saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi, pakottamaksi ja mukavaksi ja jos siinä on ripaus intohimoa ja aistillisuutta, se sopii sinulle. Et yleensä yritä venytellä sen koommin itseäsi mihinkään uuteen ulottuvuuteen etkä vaadi kumppaniltakaan mahdottomia. Mutta sen sijaan olet omistava ihminen ja kumppanisi saa pian tuntea sen sisimmässään. Omistushalu johtuu syvistä biologista ja alitajuisista juurista, jotka sitovat sinua kumppaniisi pakonomaisella tavalla. Ongelmana on omistavuuden myötä heräävä mustasukkaisuus, halu pitää kumppani jatkuvasti lähellä hallittavissa, saatavissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.