IRC-Galleria

Tertti

Tertti

vai kuka se oli? <3

Ai perskeles!Lauantai 18.04.2009 06:06

Nyt on taas humala päällänsä, eli teksikin on varmaaa sen mukasta! Oltii meillä vieltää iltaa mikä tuli taas iha extemporena! Eli iha rambona, ja käyntii ostaa mustaa hiusväriä ja kaljaa.. Siitähä se taas lähti! :DD Illan mittaa ku katottii team kottaraisen kalastus videoita ja juotii kaljaa,nii päädyttii samalla värjäämää timon kanssa hiukset, ja hiusväri tarttu aika ärhäkkää toho otsikkoo ja siihe se jyrkänmusta väri myös tarttu! :)
Sit lähettii iltatähtee värit otsassa, ja se paikka tietysti oli teekkareita täynnä, mutta ite ku ei oltu fiksuimmasta päästä ni sovelluttii porukkaan hyvi vaikka ei haalareita ollukkaa! :D Mutta iha jees ilta, nyt ku kaikki meni nukkumaan ni tuli tylsää ja päätin kirjotttaa tänne pitkästä aikaaa, ja voisin sanoo et on se jännä aine toi alkomaholi, ja huomenna taas kuskina (tai siis tänää) Iha sama kuha on yö nukuttu! :D Buahgahaha, kikkelis kokkelis kylmä sauna!
Mie käyn pikkuhiljaa nukkumaa, ku ei täältä perskeles seuraa löydy! :D No jos miekii täys järkine oisin ni en tääl netis kyl tähä aikaa oiskaa! :D Mut jees moro!

ps. (Jos joku tän lukee ni saa olla yhtä tylsää ku miulla! Mut tutuille taas terkkuja, ja vähemmän tutuille!)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.