IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

keksikää!!!!!!!!Sunnuntai 30.07.2006 00:54

keksi näistä sanoista runo mikä viittaa minuun "vaatteet" , "pelko" ja "sormus"


kun olet keksinyt runon kopioi tämä omaan päiväkirjaasi ja keksi itsestäsi 3 sanaa/asiaa mistä muut voivat tehdä runon.

runon ei tarvitse olla pitkä eikä sanojen järjestyksellä ole mitään väliä :)

heh hah....Tiistai 18.07.2006 02:38

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten...

just just.....Torstai 06.07.2006 02:29

Koska luet tätä tekstiä, se tarkoittaa että sinun täytyy kommentoida. Kommentoi ihan mitä haluat, kunhan teet sen. Laita tämä teksti omaan päiväkirjaasi ja nappaa kaikki päiväkirjaasi (vahingossakin) lukevat..

jep jep!!!!Tiistai 04.07.2006 19:33

Vuonna 2004 nuori yhdysvaltalainen mies joutui kotimaansa armeijan uhriksi. Hänet pakotettiin pesemään osastonsa lattia omalla sähköhammasharjallaan, syömään mikrossa lämmitettyä kissanruokaa, juoksemaan jokapäivä harjoituskentän ympäri 79 kertaa jonka päälle hän sai yrittää juoda vain väkiviina-etikkaa. Lisäksi hän joutui tehdä miinakentän puhdistuksia side silmillään sekä sukeltajan räpylät jaloissaan ja lopulta hänet lavastettiin syylliseksi jääden kiinni kannabiksen poltosta. Juuri kun tilanne näytti helpottuvan, hän joutuikin värvätyksi sotaan Irakiin. Siellä hän päätyi ammutuksi, tosin ei vihollisen toimesta. Päivä ennen kuolettavaa (armo)laukausta, hän heräsi täysin alastomana leirin vartiokoiran kopista eikä muistanut edellisestä illasta ja yöstä yhtään mitään. Selässään hänellä oli tussilla kirjoitettu iso teksti missä luki "I did it for transgenders like me" ja vartiokoira löytyi leirin ruokavarastosta, missä se oli päästänyt tarpeitaan osan ruoan päälle ja osan se oli syönyt. Yllään koiralla oli miehen alushousut ja violetti puuhka. Mies lähti paniikissa juoksemaan edelleen täysin alastomana kohti aavikkoa toistaen samalla sanoja "HOLY CREEPING JEEBIES!"

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nuo ylläolevat sanat, tulet tapaamaan ammutun miehen. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, mies ilmestyy peittosi alle ja alkaa taukoamatta hymäilemään light jazzin hittejä vuosilta 1978-1986.

Jos lisäät tämän tarinan omaan blogiisi, journaliisi tai päiväkirjaasi, hän jättää sinut rauhaan. Näin palkitaan hyvät tekosi. Jos et lisää, tulet kärsimään vaikeista alapään tulehduksista sekä virtsaongelmista seuraavat 40 vuotta ja sen mukana seksielämäsi huononee moninkertaisesti

no justSunnuntai 11.06.2006 17:39

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja “Toma sota balcu“.

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

heh....Perjantai 19.05.2006 22:10

Tero pamahti eloon maailmaan eräänä lämpimänä aamupäivänä. Aika nopeasti näki että hänestä tuli nainen.. Perhe oli suuri ja he kävivät vain ulkona syömässä. Koulussa hän pärjäsi huonosti, siellä häntä ihannoitiin rumista vanhemmista.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi ihastuttamaan anatomiaa käsittelevät kirjat, niinpä ajanvietteeksi tuli moottoripyörät.

Tero kehittyi neljännelläkymmenellä varsin tyhmänrohkeaksi. Päähänsä hän sai siniset hiukset, sekä vihreät silmät.
Lemmityn puutteesta huolimatta hän oli hyvin naisellinen. Lempiruokaansa ranskalaisia ja pizzaa hän sai työskennellen rikollisena.

Tero ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa ollessaan raveissa. Alkoholia hän juo kirkossa.

Hän koppasi itselleen puolison jonka kanssa ei uskalatanut mennä naimisiin.

Sen pituinen se.

mikä???Tiistai 02.05.2006 17:20

Mikä näistä olen ??? :D
1.pervo, 2.ääliö, 3.kiva, 4.kiltti, 5.nätti, 6.seksikäs, 7.mun rakas,
8. iha jees, 9.kulta ystäväni, 10. Iha VITUN ruma..

hehhe!!!.......Keskiviikko 29.03.2006 17:43

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme. :>
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan

ilman sua......Torstai 02.03.2006 17:11Jos luet tätä, kirjoita kommentti millaista elämäsi olisi ilman mua. Aloita kommentti "Ilman sua..." jne. Sitten lisää tämä omaan päikkäriin ja katso millaista muitten elämä olisi ilman Sua
- Vanhemmat »