IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 18.09.2007 00:41

ristuksen kavala viikonloppu.

perjantaina oli pakko ruveta ryyppäämään ku sanna ja osku yllyttivät vanhaa alkoholistia. alooteeltiin raviradan paikkeilla ja tarkotuksena oli lähtiä kallion pileesiin lauleskelemaan närpiön kansallislaulua muttei saatu sitten paluukyytiä notta se jäi pelekäksi haaveeksi.
lähärimmä sitten kylille ja osku ja sanna jäivät ahnehtivaan kiinteää rillisapuskaa samalla ku mä ylläpidin rouvis nestetasapainoa. siitä mentihin sitten sannan työ ja lähädimme filppula sightseeing:illi "kaikkea ei uskalla näin julukisesti sanoa". sieltä jatkettiin marian työ ja jammaalin pari minuuttia siellä ja menin kotia koppaan maate.

lauantaina oli sitten pakko vääntäytyä aamulla ylähä ku piti lähtiä puita pilkkomaan. olotila oli aamulla sen verran heikohko nottei sitten uskaltanu lähtiä autolla. rauskoottiin puita jannen kans kotvan verran "3 mottia" ja sitten tuli aika notta piti lähtiä seisoskelemaan punaaset liivit päällä vesisateeseen. oli vaihteeks kiirus ehtoo. kävin rouvis sen jäläkeen ja kuskaalin sakkia kylällä.

mä kun luulin jo melekeen olevani aikuneen mutta tuloo ny väittämättä mieleen klamydian -isoo lapsettaa-.....:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.