IRC-Galleria

Shake shake shake IT!!!Tiistai 23.06.2009 17:30

Aurinko paistaa ja linnut laulaa, ainakin ulkona!! Meillä kundien kanssa menee vielä pari viikkoa sisätiloissa mut sitten pitäisi levyn olla siinä! Mixaukset tietysti päälle vielä. . . (Jesse hikoilee ja muu bändi veneilee, hah) no, heinäkuu on luultavasti sateisin kuukausi, ou yeah!

Shake shake, shake shake shake it!!!

Oltiin viime torstaina lämmittelemässä Metro Station nimistä orkesteria Nosturissa ja pakko myöntää että oli ihan hulvattoman hurja meininki! Kiitokset vielä kaikille paikalla olleille. Oli aivan mahtava ensinnäkin palata lavalle ja oli aivan mahtavaa jengiä saapunut paikalle! Toivottavasti kaikki yleisö kaaoksessa kolhuja saaneet ovat jo parantuneet! Iso kiitos myös Sonyn/Popgeen koko jengille ja tietysti Metro Stationille sinne Hollywoodiin! Arskalle "Governatorille" terveisiä!

Tämän kesän halusimme rauhoittaa keikoista mutta kyllä sinne yksi akustinen veto mahtuu.Eli kaikki kykenevät Tampereelle 10.7 ja ravintola Kustaa III. Luvassa vanhoja biisejä,pari coveria ja ehkä pari aivan uuni tuorettakin!

Uusi video pyörii jo Suomen musa kanavilla, voit käydä tsekkaamassa sen ja muuta infoa myspacesta ; www.myspace.com/thegiantleap

hyvää kesää kaikille!!!

- Sebu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.