IRC-Galleria

TheKnob

TheKnob

http://www.facebook.com/tapanikangas

Ja taas on uusi päivä :DKeskiviikko 16.11.2005 04:10

no mitähän sitä nyt keksisi tänne juttua :D

jonkinverran tapahtunut sittne viimeisen kommentin tänne :D

kävin laittamassa muutaman korviksen korvaan lisää. Nyt on vasemmassa korvasas 2 normaali korvista korvanlehdessä ja 2 reikää rustossa ylhäällä. Ne on aikaisemmin laitettu, mutta sitten tuleekin se toinen korva eli oikea :D siinä onkin siten korvanlehdessä 2 reikää ja rustossa 6 reikää.

Ja just kun sain parannettua edelliset niin päätin laittaa lisää :D vielä pitäs toiseen eli vasempaan laittaa 4 lisää niin ois molemmissa korvissa se 8 reikää :D

ompas sekavaa....

Perjantaina ois sitten taas keikka, seinäjoella, paikalle saapuu myös hyvät kaverit espoosta, THE RETARDS ja seinäjoen poppiylpeys DORMANCY vetää akustista settiä. Keikka on pohjan nuopparilla jossa oon töissä.

Eli soitetaan siellä myös KNOBin kanssa...sit mennäänkin retardsin kanssa viettään iltaa johonkin. Paska vaan kun niitten pitää lähtee jo lauantaina takas hesaan...no pitää käyttää kaikki aika hyväksi.


Mitäs vielä...

Sunnuntaina onkin sitten edessä reissu helsinkiin, suuntaan katseeni kohti HARTWALL areenaa jossa SMACKDOWN - road to survivor series 2005 pärähtää käyntiin! odotan tosi paljon tuolta tapahtumalta, vaikka tunnelmaa latistaakin se että yksi lempipainijoistani ei paikalle saavu...tai itseasiassa BATISTAlla ei oo väliä, siitä en diggaa, mutta Undertaker ei tule!!!

Ja sittne surullisempi uutinen, EDDIE GUERRERO ei pääse paikalle, mies otti ja menehtyi hotellihuoneeseensa. Vittu että risoi...tää olikin eka painija mulle joka kuolee, tai siis eka henk.koht tärkeä / lempityyppi....

Jää kyllä kaipaamaan Eddien toilailuja...ja varsinkin vauhdikasta matsaustyyliä Mysterion kanssa...ne matsit on legendaarisia!

Huomenna ois taas reenit CELESTYn kanssa....uusia biisejä väkerretään tulevalle levylle ja tuossa hinkattu kohta 2 kuukautta yhtä saatanan samaa biisiä joka sitten maanantaina saatiin valmiiksi. Nyt on 6 utta biisiä tulevalle levylle...saapi nähdä moniko niistä läpäisee seulan levylle...vielä pitäs ainakin 10 tehdä. Se vaan ei oo niin helppoa.

Lisäilin galleriaan uusia kuviakin, Offspring kokoelmani täydentyi, tsekatkaa ihmeessä sekin.

Eipä tässä kummempia, takaisin mailin ääreen...

kirjoittelen taas kun jaksan...

~tapani~ :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.