IRC-Galleria

TheKnob

TheKnob

http://www.facebook.com/tapanikangas

Smackdownista kotiin! Maanantai 21.11.2005 04:40

nonniin

oli helvetin siistiä! tässä vähän mietteitä jota kirjoittelin tuonne wrestlingalert.com foorumiin....


sekavaa tekstiä johtuen väsymyksestä, mutta menköön...


SMACKDOWN SURVIVOR SERIES TOUR 20.11.2005
Hartwall areena


olihan se ensikokemukseksi oikein mainio :D

paikkamme oli hieman syrjässä , tai no...hyvä paikka se oli, kaveri otti meikäläisen kameran koska istui siinä ekassa rivissä ja noin metrin päässä lavasta, joten kamerassa on muutama aika hyvä kuva :D

pikkasen harmitti kun ei jengi ollut mukana, JBL puhui totta mutta silti porukka buuasi...

kavereille alkoi joku uhoamaan kun ne huus RKO!!! ja joku tuli siihen että UT on parempi, haluakko turpaas?

samoin jokku pikkupojat jotain siinä valitti et UT on parempi....kyl se voittaa...NO NIIN VOITTAA mut voi sitä silti kannustaa suosikkiaan :D

sain kyllä aika hyvää palautetta kun heiluttelin YOU SUCK kylttiä kun batista saapui! samoin JBL kylttini oli vihan kohteena.

eddie jutut oli kyllä asiallista , ja hienoa että porukka oli mukana, mutta JBL kommentit jäi harmittamaan, tuskimpa mies itsekkään olisi halunnut Eddietä dissata.

yksi kohokohta oli KEnnedy :D siinä on tuleva suosikkini jos tyypin suksee kestää vielä hetken :D toivottavasti ei lähde pois ennen aikojaan....Kenedyn finisheri on hemmetin nätti ja sitä jäin kaipaamaan.

UT orton matsi oli aluksi SAIRAAN TYLSÄ! huudettiin porukalla BOOOOOORINGGGGG sieltä se ensimmäinen 10 minuuttia....sittenkin tempo oli aika tylsä. Mutta entrance nostatti kuitenkin kylmät väreet.

Olisin toivonut että vaikkapa FOORUMIN väki olisi ollut samassa katosmossa, olisi ainakin ollut meininkiä, meidänkin edessä istui jotain firmalippulaisia jotka nauroi meille kokoajan kun huudettiin ja "2" kyltit nousi ilmaan aina ONE...TWO...kohdalla :D perään heti huuto TWOOOOOO!

alkupään matsit missä oli paljon väkeä lavalla, oli aika kohellusta, esim: tag teamilaiset seisoi "edessä" esim: Melinan entrancen tullessa...ja sekös harmitti :(

samoin edessä olevien kylttien käyttö olisi voinut olla hieman parempaa...niitä ei tarvi nostaa eteen kun Mysterio tekee sen 619:n itse tarkkailin kokoajan taakseni etten ole muitten edessä. Melkein jäi 619 näkemättä sen lapun takia....sanoin kyllä edessä olevalle että "älä nosta sitä eteen kun se tulee...että saa kuvan"

paidat oli rikollisen kalliita, mielummin tilaan euroshopista, varsinkin nyt kun postimaksut on 80 euron ostoksissa 0 euroa :D joten kimppatilaus kannattaa nyt...ei tarvi siellä jonotttaa ja valikoimaakin on enemmän. Kiertuepaita oli sairaan ruma!!!! hirvee sekamelska se kuva ja liian "paljon asiaa"

mitäs muta...
en nyt keksi mitään :D

Helvetin hieno fiilis oli kokoajan, ja takuulla menen uudestaan vielä!!!!!!












Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.