IRC-Galleria

Trying to be like the others.Tiistai 11.09.2007 15:48

Rakas päiväkirja. Yritän kirjoittaa sinulle jotain itsestäni. Yleensä aloitan päiväkirjan kirjoittamisen ja sitten epäonnistun ja lopetan. Nyt koitan matkia rakkaan Jerryni tyyliä ja kirjoittaa vain minäkeskeisesti, jotta olisi mielekkäämpi ja helpompi kirjoittaa. Jos tätä joku lukee niin sanon, että älkää kuitenkaa välittäkö draaman kaarista ja kirjoituksen luottavuudsesta tässä episodissa. Olen paska kirjoittaja ja tämä on ensimmäinen harjoitusversio päiväkirjan aloittamisesta. Kuin prologi? Aha?



Pari viikkoa sitten melkein vaivuin syvään vitutukseen, koska työni oli erittäin masentavaa ja hyvin kiireistä. Tajusin kuitenkin vähän myöhemmin, että olisi työni mikä muu tahansa, niin sitä
ei jaksaisi. Tätä nykyistä työtä jaksaa, koska feedbackin määrä on hyvin suuri.
Ensi-illan tultua elämä näytti lopulta valoisammalta ja nyt en voisi mitään muuta toivoakaan. Ihmiset ovat IHANIA ja nyt voi rauhassa kiivetä lavalle tuntematta huonoa omaa tuntoa siitä, että ei pysty antamaan kaikkea. Nyt voi vain nauttia esiintymisestä ja itsensä kehittämisestä. Ennen esitystä voi vain odottaa, että pääsee lavalle ja antaa palaa. Viime esityksemme tosin viivästyi teknisten ongelmien takia juuri kun näyttelijät astuivat lavalle. Hyvä tytöt! Pelastitte katsojat suuremmilta kuopilta ja tarjositte melkeimpä kahvia yleisöllekin.

"Se Kuopio tyyppi lähti palveluspaikkaan yhyy mutta on täällä vielä yksi kymppi eräläinen Toopakka ja silti täällä on vieläkin mahtava kymppi erä tunnelma . Onkohan Toopakka järjestänyt sen ihanan tunnelman vaiko sinä ? Kerro kumpi aloitti sinä vai Toopakka ? Ainiin teillä kymppi eräläisillä on takana 49.5 js jäljrllä 345.5 . Toopakalla on ollut hämmentynyt ilme ja toopakka on omissa oloissaan . Mistä se hyla muuten tulee ? " ....Näin hän kertoi. Tämä on tiivistelmä kahdesta tekstiviestistä, jonka lähettäjän osa teistä tietää. Minulla ei ole hajuakaan, että kuka on Toopakka. Kiitos, että hän myös tietää elämästäni enemmän kuin minä. Vastasin: Hybridisoitu laktoosi.

Mutta juu.. Työviikko alkaa taas. Heräsin kaveriltani Annelta, koska olin jättäny kotiavaimeni maaseutu asuntooni ja en jaksanut niitä keskellä yötä hakea. Onnea uusi päivä! Ihana auringonpaiste ja tuoremehu!



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.