IRC-Galleria

TheUnseen

TheUnseen

.duracel bilettäjä.


Älä anna niiden kasvojeni, joita Sinulle näytän, petkuttaa itseäsi. Minulla on tuhansia naamioita, eikä yksikään niistä ole oma minäni. Älä anna vetää itseäsi nenästä. Pyydän, älä anna pettää itseäsi. Annan sinulle vaikutelman, että olen varma.

Että nimeni on itseluottamus ja että olen kylmän rauhallinen olemukseltani.
Että en tarvitse ketään.

Mutta älä usko minua. Syvällä sisällä on todellinen minäni: hämmästynyt, pelästynyt ja yksinäinen. Sen tähden luon naamion, jonka taakse voin piiloutua ja joka suojaa minua katseilta, jotka tietävät totuuden. Mutta juuri sellainen katse on pelastukseni. Jos se merkitsee hyväksymistä, siitä seuraa kiintymys. Ainoastaan se voi vapauttaa minut niiden muurien kahleista, jotka olen itselleni rakentanut.

Pelkään, että sisimmässäni en ole yhtään mitään. Että minulla ei ole mitään, mitä Sinä voisit haluta, että sinä voisit huomata sen ja hylätä minut sen vuoksi. Näin alkaa naamioleikki.
Keskustelen kanssasi
kerron aina kaiken, millä ei ole varsinaisesti merkitystä, mutta en mitään, mikä merkitsee kaikkea, sitä, mikä repii sisimpääni. Ole kiltti, kuuntele tarkoin ja yritä kuunnella juuri sitä, mitä en sinulle sano. Haluan olla aito, välitön ja oma itseni. Mutta Sinun täytyy auttaa minua. Sinun täytyy ojentaa minulle kätesi. Joka kerta kun olet kiltti, ystävällinen ja rohkaiseva. Joka kerta, kun yrität ymmärtää, kun todella välität minusta - silloin sydämeni saa siivet. Hyvin heiveröiset siivet - mutta siivet kuitenkin. Herkkätunteisuutesi ja sympatiasi sekä kykysi ymmärtää voivat ainoastaan vapauttaa minut varjomaailmastani ja epävarmuuden vankilastani. Se ei tule olemaan helppoa sinulle.

Mitä lähemmäksi tulet minua, sitä sokeammin ehkä lyön takaisin. Mutta olen kuullut, että rakkaus on vahvempi kuin paksut muurit.
Ja siinä on ainoa toivoni.
Pyydän: yritä repiä nämä muurit lujilla käsilläsi.
Mutta varovaisesti - lapsen sydän on hyvin herkkä.

Kenties ihmettelet, kuka minä olen?

Olen muuan henkilö, jonka tunnet kovin hyvin.
Olen jokainen mies, joka tapaat. Jokainen nainen, jonka kohtaat.
Olen myöskin Sinä itse.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.