IRC-Galleria

Vihdoinkin!Torstai 22.12.2005 02:03

Sain vihdoinkin sen junalipun mitä olin kaivannut jo 4kk että pääsisin Espooseen.. että hyvin tämä loma on kyllä alkanut. Ja en usko että se huonompaan suuntaan alkaa mennäkkään!

Että onnellisin mielin eteenpäin!

Kohta kotiinKeskiviikko 21.12.2005 16:15

Enää tunti ja kolme varttia niin pääsen junaan joka vihdoinkin pääsee kotiin.. aika tylsissä merkeissä näytti tämä mun loma alkaneen.. toidottavasti keksisin jotaa tekemistä ku pääsee kotiin..

on niin tylsä olo ettei jaksa tehdä mitään.. alkaa pikku hiljaa tää netissäkin olo kyllästyttämään ku ei oo ketään kelle jutella..

mutta elämä on..

Joululoma yhden päivän päässäKeskiviikko 21.12.2005 12:57

Jäljellä on enää yksi yhteiskuntaopin tunti ja sitten joululoma voi alkaa. Ja tällä kertaa loma tulee kestämään runsaat 20 päivää.. ei kyllä mikään ihan pikkuinen loma siis tiedossa.

Vielä en kylä ole suunnitellut mitään jouluksi.. paitsi että menen Espooseen 2.1.2005. Muu on siis täysin auki. Ja tietenkin eniten odotan Espooseen lähtöä ^^

Hyvinhän tääkin päivä alkoKeskiviikko 21.12.2005 10:07

Joo ihan hyvin tää päivä näyttö alkavan.. tai mikä päivä? Siis aamu :D.. kuitenkin laitoin jo eilen yöllä kännyn herättää varttia vaille seittemän.. ja tällä kertaa se hoiti hommansa mallikkaasti.. kun sain sählättyä tarpeeks kauan sen kanssa että saisin sen pikkupirun hiljenemään niin luin vielä viimeiset lukemiset englannin kokeeseen.. sitten huomasin että voi hitto, en oo tehny matikan tehtäviä.. tein matikan tehtävät ja sitten huomisinkin että kello on vähä vaille kahdeksan..

no nyt oon jonkin aikaa no-lifettänyt koneeni äärellä ja kohta pitäs vaivautua kouluun matikan tunnille.. jotenkin uskon että tänään ei ainakaan kovin moni asia voi mennä pieleen.. tai sitten se on toive ajattelua? x)

juu mut nyt lähen kouluun..

Päivän tapahtumatKeskiviikko 21.12.2005 01:37

Tänään oli vähän erikoinen päivä siten että muistni jopa ottaa päiväunet. Vastoinkäymisiä ei ihme kyllä tänään pahemmin tullut vastaan.

Jos ei lasketa joka päivästä messengerin verkkojen temppuiluja.

Koekkin tänään oli koulussa ja se nyt näytti menevän ihan ok:sti. Vaikka tuskin siitä kannattaa kiitettävää odottaa.

Huomenna tulee tärkeä päätös siitä että varmistuuko lähtöni Espooseen lopullisesti. Kun huomenna pitäisi matkaliput valmiiksi hankkia. Lähtö siis tapahtuisi 2.1.2006.

Joulukin näyttää lähestyvän uhkaavasti.

Mietintöjä ihmisen riippuvaisuudestaKeskiviikko 21.12.2005 01:28

Joo onpas täs tullu huomattua että nykyihminen on riippuvainen aika pelottavan monesta asiasta:

Kännykästä,
netistä,
pikaviestintäohjelmista,
ja muista kommukointivälineistä.

Eli tästä voidaan olla huolessa esimerkiksi siinä mielessä, että mitä ihminen tekee jos sähkö katkeaa ihan yhtäkkiä?

Ei taida tulla sitten kovin hyvin toimeen? Ja nuita asioita mistä ihminen on riippuvainen ovat muuten suurimmaksi osaksi asioita jotka helpottavat sosiaalista elämää.

Eli nykyihminen tahtoo hyvin sosiaallinen. Ja syitähän tähän on monia. Ja se on sekä hyvä että huono asia.

Miten ihmiselle sitten käy kun sosiaallisen elämän kanssakäynti onkin mahdotonta tai ainakin hyvin vaikeaa?

PaineetTiistai 06.12.2005 23:22

Kaikki paineet kasvavat liian suuriksi,
kaikki haaveet vaan jäävät haaveiksi.

Paineita on aivan liikaa,
kaikki elämä onkin turhaa.

Paineet murtavat niskani,
ja löytävät heikot kohtani.

AnteeksiTiistai 06.12.2005 23:18

Anteeksi että tuotin taas pettymyksen,
sen takia joka yö pimeässä itken.

Mutta ei kai pojat saisi itkeä,
mutta en voi sitä vain kätkeä.

Kaikki pitää purkaa,
ettei sitä tarvitse toiseen murtaa.

Olen niin yksin kun rakas ei ole luonani,
kaivan hautaa itselleni.

Kaipaan kai verta nenästäni,
mutta mitä väliä sillä enää ees olisi?

Positiivinen yllätys foorumillaKeskiviikko 02.11.2005 02:47

Tänään yö vähän venähti pitkäksi sen takia, että päivitin taas foorumiani. Uusia erroreita on tullut mutta nyt alkaa jo näyttämään todella hyvältä. ti-ke välisenä aikana foorumille on tullut yli 10 käyttäjää.

Mikä on minun mittakaavasta aivan huikea saavutus. Olen ajatellut, että jos nämä henkilöt alkaisivat vielä mainostamaan foorumiani muille suomalaisille Soldatin pelaajille, niin se olisi mahtava alku foorumilleni.

Kun ottaa huomioon että se on täydellisessä kunnossa ollut vata vuorokauden. Joudun tekemään tässä lähi aikoina tietyille henkilöille itse käyttätunnuksen koska heillä itsellä on ollut sen tekemisessä vaikeuksia.

No mielellänihän minä omia käyttäjiäni autan. Tahdon tietenkin vielä muistuttaa teitä kaikkia että tämähän foorumi sijaitsi osoitteessa http://www.soldatsuomi.tk

Ja foorumi on omistettu suomalaisille Soldatin pelaajille. Ja liittyä saa!

Foorumi suomalaisille Soldatin pelaajilleMaanantai 31.10.2005 12:27

Joo kovan työn tuloksena sain vihdoinkin foorumin valmiiksi. Ties kuinka monta tuntia olen jo senkin vuoksi nähnyt vaivaa. No liian monta että jaksaisin alkaa kuitenkaan laskemaan.

Niin ois tosi kiva jos suomalaiset Sodatin pelaajat jaksaisivat liittyä siihen. Se ois paras palkka vaivani vuoksi minkä voisin saada. Ja foorumihan sijaitsee osoitteessa: http://www.soldatsuomi.tk

Ja jos ette tiedä mikä soldat on tai mistä sen saa niin se selviää teille kun menette osoitteeseen: www.soldat.pl