IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Positiivinen yllätys foorumillaKeskiviikko 02.11.2005 02:47

Tänään yö vähän venähti pitkäksi sen takia, että päivitin taas foorumiani. Uusia erroreita on tullut mutta nyt alkaa jo näyttämään todella hyvältä. ti-ke välisenä aikana foorumille on tullut yli 10 käyttäjää.

Mikä on minun mittakaavasta aivan huikea saavutus. Olen ajatellut, että jos nämä henkilöt alkaisivat vielä mainostamaan foorumiani muille suomalaisille Soldatin pelaajille, niin se olisi mahtava alku foorumilleni.

Kun ottaa huomioon että se on täydellisessä kunnossa ollut vata vuorokauden. Joudun tekemään tässä lähi aikoina tietyille henkilöille itse käyttätunnuksen koska heillä itsellä on ollut sen tekemisessä vaikeuksia.

No mielellänihän minä omia käyttäjiäni autan. Tahdon tietenkin vielä muistuttaa teitä kaikkia että tämähän foorumi sijaitsi osoitteessa http://www.soldatsuomi.tk

Ja foorumi on omistettu suomalaisille Soldatin pelaajille. Ja liittyä saa!

Foorumi suomalaisille Soldatin pelaajilleMaanantai 31.10.2005 12:27

Joo kovan työn tuloksena sain vihdoinkin foorumin valmiiksi. Ties kuinka monta tuntia olen jo senkin vuoksi nähnyt vaivaa. No liian monta että jaksaisin alkaa kuitenkaan laskemaan.

Niin ois tosi kiva jos suomalaiset Sodatin pelaajat jaksaisivat liittyä siihen. Se ois paras palkka vaivani vuoksi minkä voisin saada. Ja foorumihan sijaitsee osoitteessa: http://www.soldatsuomi.tk

Ja jos ette tiedä mikä soldat on tai mistä sen saa niin se selviää teille kun menette osoitteeseen: www.soldat.pl

JooSunnuntai 30.10.2005 00:31

No enpä nyt tiiä onko tääkää järkevä uudistus :D
- Vanhemmat »