IRC-Galleria

Tuli tuolla innostajissa mieleen..Torstai 27.03.2008 23:49

.. niin, kukahan on päättäny sen että raamattu on just se kirja johon uskotaan, onkohan joku joskus aavikolla kompastunut jonkun ehkäpä sen ajan J.K.Rowlingin (ei tosin niin tunnetun kuin tämän ajan neitonen) kirjaan ja lueskellut muutamia päiviä ja todennut "tämähän on täyttä totta, tähän on tuleva kaikkien uskoa" ja jatkoi sitten iloisesti sen ajan painokoneiden luo ja painoi useita kappaleita kyseistä kirjaa ja jakeli sitä ihmisille toitottaen "tässä on totuus ja usko" tai jotain sinne päin.

Kuka ties 2000 vuoden päästä joku kävelee "muinaisilla pääkaupunkiseudulla kulkeneiden kehäteiden raunioilla" siis kehäkolmosen tai semmottisen raunioilla (jos ei joku hoksannu), ja kompastuu kenties suosittuun Harry Potter sarjan kirjaan. Ja toteaa "tämähän on täyttä totta, tähän on tuleva kaikkien uskoa" ja jatkaa sitten iloisesti tulevaisuuden hesarin painoon ja painaa Potteria useita kappaleita ja jakelee sitä ihmiselle toitottaen "tässä on totuus ja usko" tai jotain sinne päin.

Kaikella kunnioituksella siis Raamattua ja kristinuskoa kohtaan, pompsahtihan vaan mieleen.

Niin, kuka tietää jos 2000 vuoden päästä onkin vallitseva uskonto nimeltään Potterismi tai Potterinusko tai kenties lähi-idän Potterislam, toivottavasti en loukkaa kenenkään uskontoa Ô.o

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.