IRC-Galleria

Hyvää vappua!! :)Torstai 01.05.2008 16:15

Ollaan täällä mökillä,eilen tultiin. Johanna ja Esko on täällä meidän seurana ainakin iltaan ja huomenna tulee Emma ja Ville :) Ihana aurinko paistaa ja siis ensimmäinen kerta kun ollaan täällä ns."kesäkeleissä". Grillailtiin tossa eilen illalla,saunottiin ja minä kittasin alkoholitontaa olutta :D Nyt siis RV 14 plus 2 meneillään <3 Kävästiin tossa Mäntyharjun keskustassa leipomossa ja nyt pitäis ruveta TAAS grillaamaan.. Mulla oli aamulla niin sormet turvoksissa,että taidan pysyä peruna ja salaatti linjalla.
Eelin on vapun ja tämän viikonlopun isällään.Varmaan ovat ostamassa vappuilmapalloja-ja naamareita :) Eelin sanoi että äitllä on tyttövauva masussa,mutta saa nyt nähdä. Rakenneultra olis kesäkuun 13 ja mahdollisesti siinä sitten näkee tuleeko pikkuveikka vai sisko.Olisi hirvittävän kiva ottaa Eelin mukaan sinne,mutta ilmeisesti se ei taida olla mahdollista. Lie minkä takia kieltävät ottamasta lapsia mukaan :(
Jokatapauksessa alkaa tästä odotuksesta pikkuhiljaa enemmän nauttia,kun ne oksentelut ja EHKÄ SUURIMMAT mielialanvaihtelut on takana :D tai toivoa saattaa että ovat takana.
Mut nyt mie meen nauttimaan auringosta!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.