IRC-Galleria

Ti-ti-uu

Ti-ti-uu

Pittäisköhän galleria koukuttuakki taas vaihteeksi pitkän paussin jälkeen ;)

http://www.ess.fi/?article=209334Torstai 25.09.2008 17:18

Ärrän keräily koirat(Basset-, Bulldog- ja Mopsi) äkkiä lapsilta pois. Jadellaki ollu monta kk:tta noita ja unikaverina vielä...

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 00:22

Ja kuva väärinpäin...olokoot.

Missä kissa? Torstai 25.09.2008 00:21

Kisuli siis ollu teillä tietymättömillä kohta 2 vrk:tta, ei pitkä aika. Mutta on vasta pentu, ja ne nyt ei yleensä kauas poistu eikä ole kauaa pois.

Onko kellään havaintoja?

On jo kyllä puolet isompi mitä tuossa kuvassa.

Aina näitä :/Keskiviikko 24.09.2008 16:25

Kaksi tyttöä..

Vitsi vähän repesin kun menin kauppaan ! Siel oli kaks semmost tosi kalpeelta tyttöä. Kun menin lähemmäs, ne katos ! No sanoin perään; "Idiootit!!" Illalla kun menin nukkumaan heräin yllä klo 03:24. Minun sänkyni vieressä seisoi kaksi tyttöä ja toinen niistä sanoi; "idiootti!" ja löi puukon keskelle päätäni. Pystyin kirjoittamaan tämän kirjeen koska kopioin tämän päiväkirjaani.

JOS ET KOPIOI TÄTÄ PÄIVÄKIRJAASI KAKSI TYTTÖÄ TULEVAT SINUN HUONEESEESI TÄNÄ YÖNÄ 03:24 !

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 16:20

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi.
Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.

†Keskiviikko 24.09.2008 03:19

R.I.P tänä päivänä Kauhajoen ammuskelijan uhrien ja loukkaantuneiden vuoksi laita nimesi perään, ja laita kiertämään, JOS VÄLITÄT!. Otamme osaa! -> kaisa, satu, janne, miska, jaska, emmi, aleksi, niina, taru,terhi, lauri, henri,ville, maria, otto, jesper, annika,elisa, tytti, outi, sandra, iina, nea, nelli, Riina, teemu, Niilo, kalle, Anne, Sanna, Suvi, Noora, christa, Janita, Markus, Mäge, eve, Karoliina, Neaa, Arttu, Taina, Hanna, Mimi, Tarja,petri, Marita, Noora, Johanna
Kaksi tyttöä (sisarukset) viettivät rauhallista koti-iltaa dataamalla, kun isä juopotteli. Tytöt aikoivat valvoa koko yön mm. dataamalla, ottamalla valokuvia kännykällä ja katsoen leffoja. n. klo 2:20 tytöt alkoivat ottaa kuvia ja huomasivat joka kuvassa olevan sama hahmo. aluksi he ajattelivat sen olevan vain jokin heijastu, mutta huomasivatkin, että hahmo tuli joka kuvassa koko ajan lähemmäs ja kasvot selventyivät. yhtäkkiä isä alkoi huutaa omassa huoneessaan jolloin toinen tyttö lähti katsomaan mikä isällä on hätänä. Se olikin vain ollut pahaa unta ja kaikki oli hyvin. Vai oliko?

Kun toinen tytöistä palasi takaisin huoneeseen hän löysi vain kameran lattialta ja huomasi siskonsa kadonneen. Kamerassa oli kuva, missä oli vain se sama hahmo joka oli muissakin kuvissa. Tällä kertaa se oli yksin. Tyttö juoksi hädissään isänsä luokse, mutta huomasi hänenkin olevan kadonnut. Tyttö palasi hädissään huoneeseen ja alkoi ravata ympäri huonetta miettien soittaisiko poliisille, mutta tuli toisiin ajatuksiin ajatellessaan, että poliisit eivät uskoisi häntä. Tyttö kummiskin ajattelee kaiken olevan unta ja menee nukkumaan.

Naapurit huomaavat, että talossa ei ole elonmerkkiäkään vaikka sähkölaitteet ovat päällä. Silloin he päättävät soittaa viranomaisille. Poliisit tulevat. Menevät taloon sisään, mutta talossa ei ole sieluakaan. Vai onko?


Tiesitkö, että juuri sinä olet siinä samassa talossa juuri nytten. (Ei kannata ottaa valokuvia)

HUOM! Jos et kopioi tätä omaan päiväkirjaasi minuutin sisällä sinulle käy samalla tavalla kuin tarinan tytölle, koska tapahtumasta on tasan 18 vuotta

....Sunnuntai 21.09.2008 02:06

Oltiin Kuusamon Tropiikissa lomailemassa 14. - 17. pvä. Oli kiva reissu.(Suurimmaksi osaksi :/) Poroja nähtiin paljon :D ja uitiin paljon ja maisemat oli kivat. Kiva oli nähdä Kuusamokin, kun ei siellä ennen ole tullut käytyä.Ja hotellikin oli aika ylellisyyttä meikeläisille.Kotona odotti sit ikävä yllätys, mut ei se ollu uutta.

Eilen Jade pääsi eka kertaa elokuviin. Käytiin kattomassa Muumi ja vaarallinen juhannus.

Ei muuta. Hei.

[Ei aihetta]Lauantai 23.08.2008 14:33

Te, ketkä voitte sanoa olevanne ystäviäni/kavereitani, kommentoikaa tähän merkintään "<3".
Sen jälkeen, lisää tämä päiväkirjaasi ja saat tietää ketkä ovat sinun ystäviäsi.

Huh huh...Perjantai 22.08.2008 00:40

Leivoinpa sämpylöitä melkosen paljon...vihaan sitä taikinan tekoa...se on inhottavaa ku käet on täynnä sitä, että sinänsä saavutus multa. Enkä tykkää leipoa muutenkaan ku tulee niin paljo tiskiä ja sotkua :) ja ite joutuu neki siivoaan :D Sitte sain käytyä lenkilläki jopa eilen ja tänään, jospa tää innostus kestäiski- laihdutus kuuri alkakoon. Vaan lähtis syömään vaikkei oo ees nälkä niin on sitte lenkki tehty merkityksettömäksi :D Hyvä minä. Mulla on huippu hyvä itsekuri.